26/09/2018 11/10/2018 Το πρωινό της Τρίτης, 25 Σεπτεμβρίου 2018 πραγματοποιήθηκε στο Πνευματικό Κέντρο «Καταφυγή» η 44η από ενθρονίσεως του Σεβασμιωτάτου Ποιμενάρχου Λευκάδος και ΙΘάκης κ. Θεοφίλου, Ιερατική Σύναξη των κληρικών της Ιεράς Μητροπόλεως. Αρχικά τελέσθηκε η Θεία Λειτουργία στον Ι. Ναό Αγίου Ιωάννου του Θεολόγου, πλησίον του κτηρίου της Καταφυγής. Στη συνεχεία, ξεκίνησαν οι εργασίες της Ιερατικής...
26 Σεπτεμβρίου, 2018 - 9:16
Τελευταία ενημέρωση: 11/10/2018 - 10:52

Ολοκληρώθηκε η Ιερατική Σύναξη της Ι.Μ. Λευκάδος

Διαδώστε:
Ολοκληρώθηκε η Ιερατική Σύναξη της Ι.Μ. Λευκάδος

Το πρωινό της Τρίτης, 25 Σεπτεμβρίου 2018 πραγματοποιήθηκε στο Πνευματικό Κέντρο «Καταφυγή» η 44η από ενθρονίσεως του Σεβασμιωτάτου Ποιμενάρχου Λευκάδος και ΙΘάκης κ. Θεοφίλου, Ιερατική Σύναξη των κληρικών της Ιεράς Μητροπόλεως.
Αρχικά τελέσθηκε η Θεία Λειτουργία στον Ι. Ναό Αγίου Ιωάννου του Θεολόγου, πλησίον του κτηρίου της Καταφυγής. Στη συνεχεία, ξεκίνησαν οι εργασίες της Ιερατικής Συνάξεως. Ο Σεβασμιώτατος υποδέχθηκε τους κληρικούς μας απευθύνοντας λόγους πατρικούς και στη συνέχεια διαπραγματεύτηκε το θέμα: «Η καθημερινή διακονία του Ιερέως και το Θυσιαστήριο».
Στο δεύτερο μέρος της Συνάξεως έγινε ενημέρωση από τον Γενικό Αρχιερατικό Επίτροπο της Ιεράς μας Μητροπόλεως Αιδεσιμολ. Πρωτ. π. Αθανάσιο Κοσμά περι υπηρεσιακών και διοικητικών θεμάτων.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων