31/12/2018 31/12/2018 Στην επίσημη ιστοσελίδα της Ιεράς Μητροπόλεως Θεσσαλιώτιδος και Φαναριοφερσάλων (www.imthf.gr) καθώς και στο facebook του Γραφείου Νεότητος θα μεταδοθούν η ακολουθία του Όρθρου και η Θεία Λειτουργία (σ.σ. την Τρίτη 1η Ιανουαρίου) του ιερού Μητροπολιτικού Ναού Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Καρδίτσης. Θα χοροστατήσει ο επιχώριος Μητροπολίτης κ. Τιμόθεος, ενώ μετά την απόλυση θα προστεί της...
31 Δεκεμβρίου, 2018 - 20:25
Τελευταία ενημέρωση: 31/12/2018 - 20:11

Μετάδοση της Θείας Λειτουργίας στο facebook στην Καρδίτσα

Διαδώστε:
Μετάδοση της Θείας Λειτουργίας στο facebook στην Καρδίτσα

Στην επίσημη ιστοσελίδα της Ιεράς Μητροπόλεως Θεσσαλιώτιδος και Φαναριοφερσάλων (www.imthf.gr) καθώς και στο facebook του Γραφείου Νεότητος θα μεταδοθούν η ακολουθία του Όρθρου και η Θεία Λειτουργία (σ.σ. την Τρίτη 1η Ιανουαρίου) του ιερού Μητροπολιτικού Ναού Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Καρδίτσης.
Θα χοροστατήσει ο επιχώριος Μητροπολίτης κ. Τιμόθεος, ενώ μετά την απόλυση θα προστεί της Δοξολογίας επί τη ενάρξει του νέου πολιτειακού έτους. Ακολούθως στις 11:15΄π.μ., θα μεταβεί στο κτήριο της Περιφερειακής Ενότητας Καρδίτσης, όπου θα ευλογήσει την βασιλόπιτα και θα ευχηθεί για την ονοματική του εορτή τον Αντιπεριφερειάρχη κ. Βασίλειο Τσιάκο. Την Πέμπτη 3 Ιανουαρίου, εορτή της ανακομιδής των ιερών λειψάνων του αγίου Εφραίμ του θαυματουργού, θα τελέσει την Θεία Λειτουργία και θα ομιλήσει στον Ιερό Ναό Αγίας Παρασκευής Φαρσάλων.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων