24/10/2021 24/10/2021 Με την ευλογία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Θεσσαλιώτιδος και Φαναριοφερσάλων κ. Τιμοθέου έχουν ξεκινήσει τη λειτουργία τους τα «Σπίτια Αγάπης» της Μητροπολιτικής Περιφερείας, τα οποία προσφέρουν σε όσους συνανθρώπους έχουν ανάγκη ένα ζεστό πιάτο φαγητό καθημερινά. Ως εκ τούτου, για την νέα φιλανθρωπική χρονιά πραγματοποιήθηκε κατά τόπους η Ακολουθία του Αγιασμού προς αγιασμό και ενδυνάμωση των...
24 Οκτωβρίου, 2021 - 20:52

Αγιασμός για το “Σπίτι της Αγάπης” στη Μητρόπολη Θεσσαλιώτιδος

Διαδώστε:
Αγιασμός για το “Σπίτι της Αγάπης” στη Μητρόπολη Θεσσαλιώτιδος

Με την ευλογία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Θεσσαλιώτιδος και Φαναριοφερσάλων κ. Τιμοθέου έχουν ξεκινήσει τη λειτουργία τους τα «Σπίτια Αγάπης» της Μητροπολιτικής Περιφερείας, τα οποία προσφέρουν σε όσους συνανθρώπους έχουν ανάγκη ένα ζεστό πιάτο φαγητό καθημερινά.

Ως εκ τούτου, για την νέα φιλανθρωπική χρονιά πραγματοποιήθηκε κατά τόπους η Ακολουθία του Αγιασμού προς αγιασμό και ενδυνάμωση των διακονούντων εθελοντών, κληρικών και λαϊκών, και των ευεργετών.

Την Παρασκευή 22 Οκτωβρίου, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Θεσσαλιώτιδος κ. Τιμόθεος τέλεσε την ακολουθία του Αγιασμού στο «Σπίτι Αγάπης» Καρδίτσης και στους Σοφάδες.

 

Την προηγούμενη ημέρα, Πέμπτη 21 Οκτωβρίου 2021, ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης π. Αμφιλόχιος Παπανδρέου, Πρωτοσύγκελλος της Ιεράς Μητροπόλεως Θεσσαλιώτιδος είχε τελέσει την ακολουθία του Αγιασμού στο «Σπίτι Αγάπης» Αγναντερού και στον Παλαμά στον χώρο, όπου στεγάζονται αντίστοιχα.

 

 

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων