25/10/2020 25/10/2020 Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Θεσσαλιώτιδος και Φαναριοφερσάλων κ. Τιμόθεος συμμεριζόμενος την κατάσταση στην οποία περιήλθαν οι οικογένειες συνανθρώπων μας από τις σφοδρές βροχοπτώσεις και τις πλημμύρες της 18ης Σεπτεμβρίου 2020 πράττει ότι είναι δυνατόν για να επανέλθουν στην προτέρα κατάστασή τους. Πρώτο του μέλημα όμως, παραμένουν τα παιδιά των πληγεισών οικογενειών. Ως εκ τούτου, μετά από...
25 Οκτωβρίου, 2020 - 14:27
Τελευταία ενημέρωση: 25/10/2020 - 14:30

Διανομή Γραφική Ύλης σε πλημμυροπαθείς μαθητές της Καρδίτσας

Διαδώστε:
Διανομή Γραφική Ύλης σε πλημμυροπαθείς μαθητές της Καρδίτσας

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Θεσσαλιώτιδος και Φαναριοφερσάλων κ. Τιμόθεος συμμεριζόμενος την κατάσταση στην οποία περιήλθαν οι οικογένειες συνανθρώπων μας από τις σφοδρές βροχοπτώσεις και τις πλημμύρες της 18ης Σεπτεμβρίου 2020 πράττει ότι είναι δυνατόν για να επανέλθουν στην προτέρα κατάστασή τους.

Πρώτο του μέλημα όμως, παραμένουν τα παιδιά των πληγεισών οικογενειών. Ως εκ τούτου, μετά από την προσφορά σχολικής γραφικής ύλης από:

την Μ.Κ.Ο. της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών «ΑΠΟΣΤΟΛΗ»,

τις Ενορίες της Ιεράς Αρχιεπισκοπής με την πρωτοβουλία να ανήκει στον Ιερό Ναό Αγίας Σοφίας Νέου Ψυχικού και

την Ιερά Μητρόπολη Γρεβενών

ο Σεβασμιώτατος συνεχίζει και παραδίδει αυτή στους πληγέντες μαθητές και μαθήτριες όλων των σχολικών βαθμίδων (Νηπιαγωγείου, Δημοτικού, Γυμνασίου και Λυκείου).

Τον συντονισμό της διανομής έχει ο Υπεύθυνος του Γραφείου Νεότητας π. Παναγιώτης Καλλιώρας σε συνεργασία με τους κατά τόπους Εφημερίους και τους Διευθυντές της Πρωτοβαθμίου και της Δευτεροβαθμίου Εκπαιδεύσεως Καρδίτσας και Λάρισας.

Την Παρασκευή 23 Οκτωβρίου παρέδωσε γραφική ύλη στους μαθητές και μαθήτριες των εξής σχολικών μονάδων:

8ου Νηπιαγωγείου Καρδίτσας

11ου Νηπιαγωγείου Καρδίτσας

39ου Νηπιαγωγείου Καρδίτσας

και 8ου Δημοτικού Καρδίτσας

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων