22/07/2021 22/07/2021 Την Πέμπτη 22 Ιουλίου, στις 20:00, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Θεσσαλιώτιδος και Φαναριοφερσάλων κ. Τιμόθεος, θα υποδεχθεί απότμημα ιερού λειψάνου της Αγίας και ενδόξου Οσιοπαρθενομάρτυρος Παρασκευής από την Ιερά Μονή Παναγίας «Κορώνης» στον Ιερό Ναό Αγίας Παρασκευής Καρδίτσας. Ακολούθως, θα χοροστατήσει στην ακολουθία του Εσπερινού. Το ιερό λείψανο της Αγίας Παρασκευής θα βρίσκεται προς προσκύνηση και...
22 Ιουλίου, 2021 - 11:39
Τελευταία ενημέρωση: 22/07/2021 - 13:55

Η Καρδίτσα θα υποδεχθεί το ιερό λείψανο της Αγίας Παρασκευής

Διαδώστε:
Η Καρδίτσα θα υποδεχθεί το ιερό λείψανο της Αγίας Παρασκευής

Την Πέμπτη 22 Ιουλίου, στις 20:00, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Θεσσαλιώτιδος και Φαναριοφερσάλων κ. Τιμόθεος, θα υποδεχθεί απότμημα ιερού λειψάνου της Αγίας και ενδόξου Οσιοπαρθενομάρτυρος Παρασκευής από την Ιερά Μονή Παναγίας «Κορώνης» στον Ιερό Ναό Αγίας Παρασκευής Καρδίτσας.

Ακολούθως, θα χοροστατήσει στην ακολουθία του Εσπερινού.

Το ιερό λείψανο της Αγίας Παρασκευής θα βρίσκεται προς προσκύνηση και αγιασμό των πιστών στον ως άνω Ιερό Ναό από το απόγευμα της Πέμπτης 22 Ιουλίου έως και το πρωί της Τρίτης 27 Ιουλίου.

Την Παρασκευή 23 Ιουλίου και ώρα 9:00 π.μ., εορτή του Αγίου και ενδόξου προφήτου Ιεζεκιήλ, στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Καρδίτσας, θα τελέσει τρισάγιο επί του τάφου του Μακαριστού πρ. Μητροπολίτη Θεσσαλιώτιδος και Φαναριοφερσάλων κυρού Ιεζεκιήλ, ο οποίος κατ’ αυτή την ημέρα ήγαγε τα ονομαστήριά του.
Το απόγευμα τη Παρασκευής, στις 20:30, για την εορτή της Αγίας και ενδόξου μεγαλομάρτυρος Χριστίνης θα προστεί της ιεράς Αγρυπνίας στον Ιερό Ναό Αγίας Παρασκευής Καρδίτσας.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων