05/04/2019 05/04/2019 Μεγάλες θρησκευτικές στιγμές θα βιώσουν οι πιστοί στους Σοφάδες Καρδίτσης  αφού την Τρίτη 9 Απριλίου και ώρα 6:30΄μ.μ., θα υποδεχθούν τεμάχιο του ιερού λειψάνου του αγίου και ενδόξου μεγαλομάρτυρος Γεωργίου του τροπαιοφόρου εκ της Ιεράς Μονής Οσίου Ξενοφώντος Αγίου Όρους. Η υποδοχή, με επικεφαλής τον επιχώριο Μητροπολίτη Θεσσαλιώτιδος και Φαναριοφερσάλων κ. Τιμόθεο, θα λάβει χώρα...
05 Απριλίου, 2019 - 17:14

Λείψανο του αγίου Γεωργίου στους Σοφάδες Καρδίτσης

Διαδώστε:
Λείψανο του αγίου Γεωργίου στους Σοφάδες Καρδίτσης

Μεγάλες θρησκευτικές στιγμές θα βιώσουν οι πιστοί στους Σοφάδες Καρδίτσης  αφού την Τρίτη 9 Απριλίου και ώρα 6:30΄μ.μ., θα υποδεχθούν τεμάχιο του ιερού λειψάνου του αγίου και ενδόξου μεγαλομάρτυρος Γεωργίου του τροπαιοφόρου εκ της Ιεράς Μονής Οσίου Ξενοφώντος Αγίου Όρους. Η υποδοχή, με επικεφαλής τον επιχώριο Μητροπολίτη Θεσσαλιώτιδος και Φαναριοφερσάλων κ. Τιμόθεο, θα λάβει χώρα στη μικρή πλατεία έναντι της Συνεταιριστικής Τραπέζης και θα ακολουθήσει Λιτανευτική πομπή μέχρι τον Ιερό Ναό Αγίας Παρασκευής.

Στη συνέχεια θα τελεσθεί η ακολουθία της ιεράς Παρακλήσεως προς τον Άγιο Γεώργιο και η ακολουθία του Μεγάλου Αποδείπνου. Το ιερό Λείψανο θα βρίσκεται προς προσκύνηση και αγιασμό των πιστών στον ως άνω Ιερό Ναό έως και την 12η Απριλίου. Ο Ιερός Ναός θα παραμένει ανοιχτός από τις 7:00΄π.μ. έως και τις 10:00΄μ.μ.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων