27/01/2023 27/01/2023 Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Θεσσαλιώτιδος και Φαναριοφερσάλων κ. Τιμόθεος, την Πέμπτη 26 Ιανουαρίου 2023, συνοδευόμενος από τον υπεύθυνο του Γραφείου Νεότητος της Ιεράς Μητροπόλεως, Αιδεσιμολογιώτατο Πρωτοπρεσβύτερο π. Παναγιώτη Καλλιώρα, επισκέφθηκε τη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Καρδίτσης και τη Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Καρδίτσης, όπου τον υποδέχθηκαν αντιστοίχως οι Διευθυντές κ. Κωνσταντίνος Ζαχαρής και κ. Κωνσταντίνος Γκόλτσιος και οι...
27 Ιανουαρίου, 2023 - 18:31
Τελευταία ενημέρωση: 27/01/2023 - 18:26

Ο Μητροπολίτης Θεσσαλιώτιδος στις κοπές βασιλόπιτας των Διευθύνσεων Εκπαιδεύσεως Καρδίτσης

Διαδώστε:
Ο Μητροπολίτης Θεσσαλιώτιδος στις κοπές βασιλόπιτας των Διευθύνσεων Εκπαιδεύσεως Καρδίτσης

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Θεσσαλιώτιδος και Φαναριοφερσάλων κ. Τιμόθεος, την Πέμπτη 26 Ιανουαρίου 2023, συνοδευόμενος από τον υπεύθυνο του Γραφείου Νεότητος της Ιεράς Μητροπόλεως, Αιδεσιμολογιώτατο Πρωτοπρεσβύτερο π. Παναγιώτη Καλλιώρα, επισκέφθηκε τη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Καρδίτσης και τη Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Καρδίτσης, όπου τον υποδέχθηκαν αντιστοίχως οι Διευθυντές κ. Κωνσταντίνος Ζαχαρής και κ. Κωνσταντίνος Γκόλτσιος και οι εργαζόμενοι σε αυτές εκπαιδευτικοί, ώστε να ευλογήσει και να κόψει τις βασιλόπιτες αυτών.

Ο Σεβασμιώτατος ευχήθηκε σε όλους υγεία και καλή χρονιά, συνεργασία και συμπόρευση στα θέματα που αντιμετωπίζουν μαθητές, εκπαιδευτικοί και γονείς.

 

Κοπή βασιλόπιτας στη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Καρδίτσης

 

Κοπή βασιλόπιτας στη Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Καρδίτσης

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων