19/06/2024 19/06/2024 Αγιασμό επί τη ενάρξῃ της νέας αντιπυρικής περιόδου τέλεσε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Θεσσαλιώτιδος και Φαναριοφερσάλων κ. Τιμόθεος το πρωί της Δευτέρας 17 Ιουνίου, στην Πυροσβεστική Υπηρεσία της Καρδίτσας, κατόπιν προσκλήσεως του Διοικητού αυτής, Πυράρχου Στυλιανού Φούκα. Οι Πυροσβεστικοί Υπάλληλοι της Π.Υ. Καρδίτσας δέχθηκαν με χαρά τον Σεβασμιώτατο, ο οποίος απηύθυνε τις ευχές και ευλογίες του...
19 Ιουνίου, 2024 - 16:27
Τελευταία ενημέρωση: 19/06/2024 - 15:53

Ο Μητροπολίτης Θεσσαλιώτιδος τέλεσε τον Αγιασμό στην Πυροσβεστική Υπηρεσία για τη νέα αντιπυρική περίοδο

Διαδώστε:
Ο Μητροπολίτης Θεσσαλιώτιδος τέλεσε τον Αγιασμό στην Πυροσβεστική Υπηρεσία για τη νέα αντιπυρική περίοδο

Αγιασμό επί τη ενάρξῃ της νέας αντιπυρικής περιόδου τέλεσε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Θεσσαλιώτιδος και Φαναριοφερσάλων κ. Τιμόθεος το πρωί της Δευτέρας 17 Ιουνίου, στην Πυροσβεστική Υπηρεσία της Καρδίτσας, κατόπιν προσκλήσεως του Διοικητού αυτής, Πυράρχου Στυλιανού Φούκα.

Οι Πυροσβεστικοί Υπάλληλοι της Π.Υ. Καρδίτσας δέχθηκαν με χαρά τον Σεβασμιώτατο, ο οποίος απηύθυνε τις ευχές και ευλογίες του προς όλους τους Πυροσβεστικούς Υπαλλήλους και τις οικογένειες τους, για υγεία και δύναμη, στο δύσκολο έργο τους.

Ενόψει της αντιπυρικής περιόδου, ο Σεβασμιώτατος επεσήμανε, ότι η Ιερά Μητρόπολη Θεσσαλιώτιδος και Φαναριοφερσάλων, βρίσκεται πάντοτε στο πλευρό όλων των πυροσβεστών και ευχαρίστησε τον κ. Διοικητή για την αγάπη του, αλλά και για την πρόσκληση να βρεθεί κοντά τους και να απευθύνει λόγους πατρικούς.

Ο Διοικητής, οι Αξιωματικοί, οι Υπαξιωματικοί και όλοι οι Πυροσβέστες της Π.Υ. Καρδίτσας, ευχήθηκαν με τη σειρά τους στον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη μας και στη τοπική μας Εκκλησία, πρόοδο σε κάθε θεοφιλές έργο και προσπάθεια.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων