27/05/2019 27/05/2019 Ιερές παρακλήσεις για τους μαθητές που θα δώσουν Πανελλήνιες εξετάσεις -σε λίγες ημέρες (σ.σ. από 6 Ιουνίου)- θα τελεσθούν στην ιερά Μητρόπολη Θεσσαλιώτιδος και Φαναριοφερσάλων. Παράλληλα θα εκτεθεί σε προσκύνηση το λείψανο του Αγίου Νικολάου του εν Βουναίνη προστάτου της Νεότητας της εν λόγω Μητρόπολης. Αναλυτικότερα και σύμφωνα με την ανακοίνωση της Ιεράς Μητρόπολης αναφέρεται,...
27 Μαΐου, 2019 - 17:22
Τελευταία ενημέρωση: 27/05/2019 - 17:30

Παρακλήσεις για τους Μαθητές που δίνουν Παν. Εξετάσεις στη Μητρ. Θεσσαλιώτιδος

Διαδώστε:
Παρακλήσεις για τους Μαθητές που δίνουν Παν. Εξετάσεις στη Μητρ. Θεσσαλιώτιδος

Ιερές παρακλήσεις για τους μαθητές που θα δώσουν Πανελλήνιες εξετάσεις -σε λίγες ημέρες (σ.σ. από 6 Ιουνίου)- θα τελεσθούν στην ιερά Μητρόπολη Θεσσαλιώτιδος και Φαναριοφερσάλων. Παράλληλα θα εκτεθεί σε προσκύνηση το λείψανο του Αγίου Νικολάου του εν Βουναίνη προστάτου της Νεότητας της εν λόγω Μητρόπολης.

Αναλυτικότερα και σύμφωνα με την ανακοίνωση της Ιεράς Μητρόπολης αναφέρεται, «Η Ιερά μας Μητρόπολη στα πλαίσια της ποιμαντικής μέριμνάς της για τους φοιτητές/τριες των Πανεπιστημιακών Τμημάτων της πόλεώς μας και τους υποψηφίους των Πανελληνίων Εξετάσεων και συμμεριζόμενη τους κόπους αυτών, θα πραγματοποιήσει κατά τόπους ιερές Παρακλήσεις προς τον Δεσπότη Κύριο ημών Ιησού Χριστό υπέρ βοηθείας, ενισχύσεως και θείου φωτισμού αυτών. Ως εκ τούτου, χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου μας κ. Τιμοθέου θα τελεσθούν κατά τόπους ιερές Παρακλήσεις:την Τρίτη 28 Μαΐου 2019 και ώρα 8:00΄μ.μ., στον Ιερό Ναό Αγίας Παρασκευής Φαρσάλων και ακολούθως στις 8:30΄μ.μ. – 12:30΄π.μ. ιερά Αγρυπνία στον Ιερό Ναό Ευαγγελιστρίας Καρδίτσης,την Τετάρτη 29 Μαΐου και ώρα 8:00΄μ.μ., στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου Μουζακίου, την Πέμπτη 30 Μαΐου και ώρα 8:00΄μ.μ., στον Ιερό Ναό Αγίας Παρασκευής Σοφάδων,την Κυριακή 2 Ιουνίου και ώρα 8:00΄μ.μ., στον Ιερό Ναό Αγίου Αθανασίου Ρουμ Παλαμά και την Δευτέρα 3 Ιουνίου και ώρα 8:00΄μ.μ., στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Καρδίτσης. Στις ως άνω ιερές Παρακλήσεις θα τίθεται σε προσκύνηση απότμημα του ιερού λειψάνου της χειρός του αγίου και ενδόξου οσιομάρτυρος Νικολάου του εν Βουναίνη, προστάτου της Νεότητος της Ιεράς μας Μητροπόλεως».

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων