24/06/2022 24/06/2022 Με την ευλογία και παρουσία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου κ. Τιμοθέου, πραγματοποιήθηκαν οι προαγωγικές εξετάσεις των σπουδαστών στην έδρα της Σχολής Βυζαντινής Μουσικής ”Άγιος Ιωάννης ο Δαμασκηνός” της Ιεράς Μητροπόλεως Θεσσαλιώτιδος και Φαναριοφερσάλων στην Καρδίτσα, αλλά και στο Παράρτημα αυτής στην πόλη των Φαρσάλων για το σχολικό έτος 2021-2022. Οι σπουδαστές εξετάστηκαν στο πρακτικό και στο...
24 Ιουνίου, 2022 - 11:57
Τελευταία ενημέρωση: 24/06/2022 - 12:03

Προαγωγικές Εξετάσεις στη Σχολή Βυζαντινής Μουσικής της Μητρόπολης Θεσσαλιώτιδος

Διαδώστε:
Προαγωγικές Εξετάσεις στη Σχολή Βυζαντινής Μουσικής της Μητρόπολης Θεσσαλιώτιδος

Με την ευλογία και παρουσία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου κ. Τιμοθέου, πραγματοποιήθηκαν οι προαγωγικές εξετάσεις των σπουδαστών στην έδρα της Σχολής Βυζαντινής Μουσικής ”Άγιος Ιωάννης ο Δαμασκηνός” της Ιεράς Μητροπόλεως Θεσσαλιώτιδος και Φαναριοφερσάλων στην Καρδίτσα, αλλά και στο Παράρτημα αυτής στην πόλη των Φαρσάλων για το σχολικό έτος 2021-2022.

Οι σπουδαστές εξετάστηκαν στο πρακτικό και στο θεωρητικό μέρος της ύλης τους.

Μετά το τέλος της τριήμερης ακροαματικής διαδικασίας των σπουδαστών ο Σεβασμιώτατος ευχαρίστησε τους καθηγητές και δασκάλους της Σχολής με επικεφαλής τον Διευθυντή κ. Ηλία Καπέλα για τους κόπους τους οποίους καταβάλλουν.

Παράλληλα, ευχήθηκε στους μικρούς και μεγάλους σπουδαστές της την κατά θεόν προκοπή. Ακόμη, τους προέτρεψε να συνεχίσουν την εντατική τους προσπάθεια σε αυτήν την ιεροψαλτική τους πορεία, με φόβο Θεού και γνήσιο εκκλησιαστικό πνεύμα.

Να σημειώσουμε ότι η Σχολή λειτουργεί από το Σεπτέμβριο του 2000 έχοντας έδρα την πόλη της Καρδίτσας με παραρτήματα στα Φάρσαλα και στους Σοφάδες και είναι αναγνωρισμένη από το κράτος. Ήδη έχουν χορηγηθεί διπλώματα και πτυχία σε αποφοίτους της Σχολής οι οποίοι κοσμούν αναλόγια Ιερών Ναών, διδάσκουν σε μουσικά σχολεία και άλλα εκπαιδευτικά ιδρύματα.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων