18/02/2019 18/02/2019 Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Θεσσαλιώτιδος και Φαναριοφερσάλων κ. Τιμόθεος, την Κυριακή του Τελώνου και του Φαρισαίου 17 Φεβρουαρίου 2019, χοροστάτησε στην ακολουθία του Όρθρου, τέλεσε την Θεία Λειτουργία και ομίλησε στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Καρδίτσης. Προ της απολύσεως, τέλεσε το τεσσαρακονθήμερο ιερό μνημόσυνο του μακαριστού Δημητρίου Σιούφα, βουλευτού, υπουργού και πρώην προέδρου...
18 Φεβρουαρίου, 2019 - 17:48
Τελευταία ενημέρωση: 18/02/2019 - 17:14

Σαρανταήμερο μνημόσυνο για τον Δημήτρη Σιούφα στην Καρδίτσα

Διαδώστε:
Σαρανταήμερο μνημόσυνο για τον Δημήτρη Σιούφα στην Καρδίτσα

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Θεσσαλιώτιδος και Φαναριοφερσάλων κ. Τιμόθεος, την Κυριακή του Τελώνου και του Φαρισαίου 17 Φεβρουαρίου 2019, χοροστάτησε στην ακολουθία του Όρθρου, τέλεσε την Θεία Λειτουργία και ομίλησε στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Καρδίτσης. Προ της απολύσεως, τέλεσε το τεσσαρακονθήμερο ιερό μνημόσυνο του μακαριστού Δημητρίου Σιούφα, βουλευτού, υπουργού και πρώην προέδρου της Βουλής των Ελλήνων και ακόμη δύο αδελφών μας του μακαριστού Αργυρίου και της μακαριστής Μαρίας.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων