22/02/2019 22/02/2019 Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Θεσσαλιώτιδος και Φαναριοφερσάλων κ. Τιμόθεος θα μεταβεί την Κυριακή του Ασώτου 24 Φεβρουαρίου 2019 στην πόλη της Λαμίας, όπου θα μετάσχει στην Θεία Λειτουργία και στο ιερό μνημόσυνο υπέρ αναπαύσεως της μακαριστής Μαρίας Πρωτοπαπά, μητρός του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Φθιώτιδος κ. Νικολάου, στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Ευαγγελιστρίας Λαμίας. Το απόγευμα της ίδιας ημέρας...
22 Φεβρουαρίου, 2019 - 17:31
Τελευταία ενημέρωση: 22/02/2019 - 17:14

Στη Λαμία ο Μητροπολίτης Θεσσαλιώτιδος

Διαδώστε:
Στη Λαμία ο Μητροπολίτης Θεσσαλιώτιδος

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Θεσσαλιώτιδος και Φαναριοφερσάλων κ. Τιμόθεος θα μεταβεί την Κυριακή του Ασώτου 24 Φεβρουαρίου 2019 στην πόλη της Λαμίας, όπου θα μετάσχει στην Θεία Λειτουργία και στο ιερό μνημόσυνο υπέρ αναπαύσεως της μακαριστής Μαρίας Πρωτοπαπά, μητρός του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Φθιώτιδος κ. Νικολάου, στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Ευαγγελιστρίας Λαμίας.
Το απόγευμα της ίδιας ημέρας και ώρα 6:00΄μ.μ., θα πραγματοποιήσει το καθιερωμένο εσπερινό του κήρυγμα με θέμα: «Ερμηνεία στο κατά Ιωάννην ιερόν Ευαγγέλιον», στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Καρδίτσης. Θα προηγηθεί η ακολουθία της ιεράς Παρακλήσεως προς την Υπεραγία Θεοτόκο (5:30΄μ.μ.).
Την Δευτέρα 25 Φεβρουαρίου και ώρα 8:30΄μ.μ., θα πραγματοποιήσει την καθιερωμένη Σύναξη Φοιτητών και Νέων στο Πνευματικό Κέντρο της Ιεράς μας Μητροπόλεως, επί της οδού Μεγάλου Αλεξάνδρου 16-18.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων