19/01/2024 19/01/2024 Στην πανθεσσαλική σύσκεψη των αγροτών η οποία πραγματοποιήθηκε στον Παλαμά Καρδίτσας συμμετείχε και ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Θεσσαλιώτιδος και Φαναριοφερσάλων κ. Τιμόθεος, ο οποίος στο χαιρετισμό του εξέφρασε τη στήριξή του και την αλληλεγγύη προς τον αγροτικό κόσμο.  Σύμφωνα με το ertnews.gr, με μεγάλη συμμετοχή πραγματοποιήθηκε η πανθεσσαλική σύσκεψη στον Παλαμά Καρδίτσας, Αγροτικών Ομοσπονδιών, Αγροτικών...
19 Ιανουαρίου, 2024 - 9:37
Τελευταία ενημέρωση: 19/01/2024 - 11:28

Στο πλευρό των αγροτών της Θεσσαλίας ο Μητροπολίτης Θεσσαλιώτιδος (ΒΙΝΤΕΟ)

Διαδώστε:
Στο πλευρό των αγροτών της Θεσσαλίας ο Μητροπολίτης Θεσσαλιώτιδος (ΒΙΝΤΕΟ)

Στην πανθεσσαλική σύσκεψη των αγροτών η οποία πραγματοποιήθηκε στον Παλαμά Καρδίτσας συμμετείχε και ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Θεσσαλιώτιδος και Φαναριοφερσάλων κ. Τιμόθεος, ο οποίος στο χαιρετισμό του εξέφρασε τη στήριξή του και την αλληλεγγύη προς τον αγροτικό κόσμο.

Σύμφωνα με το ertnews.gr, με μεγάλη συμμετοχή πραγματοποιήθηκε η πανθεσσαλική σύσκεψη στον Παλαμά Καρδίτσας, Αγροτικών Ομοσπονδιών, Αγροτικών Συλλόγων και Αγροτών.

Κατά τη διάρκεια της σύσκεψης, αναλύθηκαν όλα τα προβλήματα των αγροτών μετά τις πλημμύρες, αλλά και ζητήματα τιμών και ΚΑΠ, ενώ εκφράστηκαν δυο προτάσεις από εκπροσώπους και των τεσσάρων αγροτικών Ομοσπονδιών, η μία ήταν να στηθεί ένα ενιαίο μπλόκο στη Νίκαια της Λάρισας, και μια δεύτερη να πραγματοποιηθούν μπλόκα ανά νομό.

Οι ενημερωτικές συσκέψεις στα χωριά συνεχίζονται, τα τρακτέρ παραμένουν στις πλατείες των χωριών και η τελική απόφαση θα ληφθεί την Κυριακή ή την Δευτέρα, ανάλογα με τη διάθεση των αγροτών αλλά και τις δυνατότητες που έχουν, αφού πολλά αγροτικά μηχανήματα καταστράφηκαν από τις πλημμύρες.

Σε κάθε περίπτωση η έξοδος των τρακτέρ θα γίνει τις 24 Ιανουαρίου.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων