20/05/2024 20/05/2024 Άνοιξε χθες τις πύλες της η 29η Έκθεση Έκκλησιαστικής τέχνης «ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ», στις εγκαταστάσεις της Helexpo στη Θεσσαλονίκη, που πραγματοποιείται με την ευλογία του Παναγιώτατου Μητροπολίτη Θεσσαλονίκης κ. Φιλόθεου με την τελετή των εγκαινίων να γίνεται από τον Παναγιώτατο και από τον Θεοφιλέστατο Επίσκοπο Μεσαορίας Κύπρου κ. Γρηγόριο. Χορηγός Επικοινωνίας της Έκθεσης είναι η Πεμπτουσία και...
20 Μαΐου, 2024 - 9:09
Τελευταία ενημέρωση: 20/05/2024 - 8:47

Εγκαινιάστηκε η 29η έκθεση «ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ» στην Θεσσαλονίκη από τον Μητροπολίτη Φιλόθεο

Διαδώστε:
Εγκαινιάστηκε η 29η έκθεση «ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ» στην Θεσσαλονίκη από τον Μητροπολίτη Φιλόθεο

Άνοιξε χθες τις πύλες της η 29η Έκθεση Έκκλησιαστικής τέχνης «ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ», στις εγκαταστάσεις της Helexpo στη Θεσσαλονίκη, που πραγματοποιείται με την ευλογία του Παναγιώτατου Μητροπολίτη Θεσσαλονίκης κ. Φιλόθεου με την τελετή των εγκαινίων να γίνεται από τον Παναγιώτατο και από τον Θεοφιλέστατο Επίσκοπο Μεσαορίας Κύπρου κ. Γρηγόριο.

Χορηγός Επικοινωνίας της Έκθεσης είναι η Πεμπτουσία και το Πρακτορείο Εκκλησιαστικών Ειδήσεων ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ.

Από την πρώτη κιόλας στιγμή πλήθος επισκεπτών έφτασε για να θαυμάσει μοναδικά έργα εκκλησιαστικής τέχνης και να βρει όλα τα απαραίτητα για την λειτουργία των Ιερών Ναών και Μονών αλλά και είδη για τα μοναστηριακά εκθετήρια και τα καταστήματα εκκλησιαστικών ειδών.

Την σημαντική αυτή επισκέπτονται Ιερωμένοι όλων των βαθμίδων της Εκκλησίας, Μοναχοί και Μοναχές από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο, ιδιοκτήτες καταστημάτων εκκλησιαστικών ειδών και ειδών λαϊκής τέχνης και πιστοί δωρητές.

Η έκθεση «ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ» λειτουργεί έως και την Τρίτη 21 Μαΐου, στο εκθεσιακό κέντρο Helexpo στη Θεσσαλονίκη, τις ώρες 10:00 με 19:00 ενώ για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε στην γραμματεία διοργάνωσης στο τηλ.: 2109576100 & στο www.orthodoxia-expo.gr

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων