14/11/2019 14/11/2019 Ιδιαίτερα συγκινητικές εικόνες κατέγραψε η κάμερα του Πρακτορείου “Ορθοδοξία” χθες κατά τη διάρκεια της λιτανείας της Τιμίας Κάρας του Αγίου Ιωάννου του Χρυσοστόμου και της θαυματουργού εικόνος του που έλαβε χώρα στον πανηγυρίζοντα ομώνυμο ναό στη Θεσσαλονίκη. Στην Ιερά Λιτανεία παρήλασαν το χορευτικό τμήμα της Αγίας Βαρβάρας, το Χορευτικό Τμήμα της Ιμβριακής Ένωσης Μακεδονίας Θράκης, ο Σύλλογος...
14 Νοεμβρίου, 2019 - 19:07
Τελευταία ενημέρωση: 14/11/2019 - 19:09

“Φώτισε” τη Θεσσαλονίκη η Τιμία Κάρα του Αγ. Ιωάννου- Βίντεο

Διαδώστε:
“Φώτισε” τη Θεσσαλονίκη η Τιμία Κάρα του Αγ. Ιωάννου- Βίντεο

Ιδιαίτερα συγκινητικές εικόνες κατέγραψε η κάμερα του Πρακτορείου “Ορθοδοξία” χθες κατά τη διάρκεια της λιτανείας της Τιμίας Κάρας του Αγίου Ιωάννου του Χρυσοστόμου και της θαυματουργού εικόνος του που έλαβε χώρα στον πανηγυρίζοντα ομώνυμο ναό στη Θεσσαλονίκη.

Στην Ιερά Λιτανεία παρήλασαν το χορευτικό τμήμα της Αγίας Βαρβάρας, το Χορευτικό Τμήμα της Ιμβριακής Ένωσης Μακεδονίας Θράκης, ο Σύλλογος Κερκυραίων και Φίλων της Κέρκυρας Βορείου Ελλάδος “Ιωάννης Καπoδιστριας”, το Χορευτικό Τμήμα του Ι.Ν. Αγίου Ιωάννου Χρυσοστόμου, ενώ παιάνιζε εμβατήρια η Φιλαρμονική Ορχήστρα Δήμου Θεσσαλονίκης.

Εκεί όμως που εκτυλίχθηκαν συγκλονιστικές στιγμές ήταν όταν η Τιμία Κάρα έφτασε στο ύψος του Αντικαρκινικού Νοσοκομείου “Θεαγένειο”, όπου πολλοί ασθενείς παρατηρούσαν από τα μπαλκόνια ανήμποροι να προσεγγίσουν την Ιερά πομπή ενώ Ιερείς σταύρωναν το Ίδρυμα με την Αγία Κάρα και έψαλλαν δέηση υπέρ υγείας και θείας βοήθειας των ασθενών από την επάρατο νόσο. Η Τιμία Κάρα τους έδωσε δύναμη για να συνεχίσουν τον ανυπέρβλητο αγώνα τους.

Η λιτανεία κατέληξε στον ιερό ναό όπου τέθηκε και πάλι προς προσκύνηση των ευσεβών πιστών.
Δείτε το συγκινητικό βίντεο:

 

Κάμερα – Μοντάζ: Αλέξης Κωνστάντης

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων