16/06/2024 16/06/2024 Η καταληκτήρια συνάντηση της Σχολής Γονέων, η 8η κατά σειρά από την έναρξη της, πραγματοποιήθηκε, χθες, στην αίθουσα εκδηλώσεων της Ιεράς Μητρόπολης Θεσσαλονίκης. Εμπνευστής της λειτουργίας της Σχολής υπήρξε ο Παναγιώτατος Μητροπολίτης Θεσσαλονίκης κ. Φιλόθεος με στόχο την έμπρακτη στήριξη του ιερού θεσμού της Οικογένειας. Στην συνάντηση αυτή, ο Παναγιώτατος εκπροσωπήθη από τον Αρχιμ. π....
16 Ιουνίου, 2024 - 10:31
Τελευταία ενημέρωση: 16/06/2024 - 10:01

Λήξη Σχολής Γονέων της Ιεράς Μητρόπολης Θεσσαλονίκης

Διαδώστε:
Λήξη Σχολής Γονέων της Ιεράς Μητρόπολης Θεσσαλονίκης

Η καταληκτήρια συνάντηση της Σχολής Γονέων, η 8η κατά σειρά από την έναρξη της, πραγματοποιήθηκε, χθες, στην αίθουσα εκδηλώσεων της Ιεράς Μητρόπολης Θεσσαλονίκης.

Εμπνευστής της λειτουργίας της Σχολής υπήρξε ο Παναγιώτατος Μητροπολίτης Θεσσαλονίκης κ. Φιλόθεος με στόχο την έμπρακτη στήριξη του ιερού θεσμού της Οικογένειας.
Στην συνάντηση αυτή, ο Παναγιώτατος εκπροσωπήθη από τον Αρχιμ. π. Βαρνάβα Γιάγκου, υπεύθυνο του Γραφείου Νεότητος και Ποιμαντικής, το οποίο και είχε την ευθύνη για την διεξαγωγή της.

Ο π. Βαρνάβας, αφού ευχαρίστησε το ζεύγος Αλεξίου Λάππα και Ανδρονίκης Δράγου, δύο καταξιωμένων επιστημόνων οι οποίοι και στάθηκαν αρωγοί και συμπαραστάτες της Σχολής, μετέφερε σε όλους τους παρευρισκομένους τις πατρικές ευχές και ευλογίες του Ποιμενάρχου κ. Φιλοθέου και τις ευχαριστίες του σε όλους που συμμετείχαν από την έναρξη αυτής της ποιμαντικής δράσης της Ι. Μητρόπολης.

Η Σχολή Γονέων της Ιεράς Μητροπόλεως Θεσσαλονίκης, από την έναρξη λειτουργίας της αριθμεί περί τα εγγεγραμμένα 350 μέλη της, τα οποία και συμμετείχαν σε κάθε συνάντηση. Στις συναντήσεις της Σχολής, έλαβαν μέρος κληρικοί και λαϊκοί, επιστήμονες ειδικά κατηρτησμένοι στο πεδίο της οικογένειας και οι οποίοι μέσα από το πρίσμα του ειδικού, προσπάθησαν να μεταδώσουν τις γνώσεις τους στους συμμετέχοντες.

Μαζί με τον εκάστοτε ομιλητή, συμμετείχε και ο συντονιστής, ο οποίος και συντόνιζε κατάλληλα την ομιλία.
Από το προσεχές φθινόπωρο 2024 θα αρχίσουν και πάλι οι συναντήσεις αυτές.

2024.06.15 Λήξη Σχολής Γονέων Ιεράς Μητροπόλεως Θεσσαλονίκης

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων