08/06/2019 08/06/2019 Μέσα σε κλίμα συγκινήσεως ετελέσθη το πρωί του Σαββάτου 08 Ιουνίου ε.έ, εις τον Ιερό Ναό του Αγίου Θεράποντος Θεσσαλονίκης, το τεσσαρακονθήμερο Μνημόσυνο του αειμνήστου Αθανασίου Αθανασίου, κατά σάρκα Πατρός του Πρωτοσυγκέλλου της Ιεράς Μητροπόλεως Θεσσαλονίκης, Πανοσιολογιωτάτου Αρχιμ. π. Ιακώβου Αθανασίου. Του Ιερού Μνημοσύνου προεξήρχε ο Παναγιώτατος Μητροπολίτης Θεσσαλονίκης κ.κ. Άνθιμος, συπροσευχομένων των Σεβασμιωτάτων Μητροπολιτών...
08 Ιουνίου, 2019 - 15:12

Μνημόσυνο του πατρός του Πρωτοσυγκέλλου της Ι.Μ. Θεσσαλονίκης

Διαδώστε:
Μνημόσυνο του πατρός του Πρωτοσυγκέλλου της Ι.Μ. Θεσσαλονίκης

Μέσα σε κλίμα συγκινήσεως ετελέσθη το πρωί του Σαββάτου 08 Ιουνίου ε.έ, εις τον Ιερό Ναό του Αγίου Θεράποντος Θεσσαλονίκης, το τεσσαρακονθήμερο Μνημόσυνο του αειμνήστου Αθανασίου Αθανασίου, κατά σάρκα Πατρός του Πρωτοσυγκέλλου της Ιεράς Μητροπόλεως Θεσσαλονίκης, Πανοσιολογιωτάτου Αρχιμ. π. Ιακώβου Αθανασίου.

Του Ιερού Μνημοσύνου προεξήρχε ο Παναγιώτατος Μητροπολίτης Θεσσαλονίκης κ.κ. Άνθιμος, συπροσευχομένων των Σεβασμιωτάτων Μητροπολιτών Βρυούλων κ.κ. Παντελεήμονος, Λαγκαδά, Λητής και Ρεντίνης κ.κ. Ιωάννου, ο οποίος νωρίτερα προεξήρχε του Όρθρου και της Θείας Λειτουργίας, Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος κ.κ. Γεωργίου και Σεβαστείας κ.κ. Θεοδοσίου (Πατριαρχείο Ιεροσολύμων).

Προ της Απολύσεως, ο Παναγιώτατος Μητροπολίτης Θεσσαλονίκης κ.κ. Άνθιμος, εξέφρασε παρηγορητικούς λόγους προς τον π. Ιάκωβο, ευχόμενος για την ανάπαυση της ψυχής του πατρός του, Αθανασίου και την εξ ύψους παρηγορία, στην μητέρα του Φωτεινή και στους κατά σάρκα συγγενείς του.
Για τις φωτογραφίες δείτε εδώ

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων