15/06/2024 15/06/2024 Την Παρασκευή 14 Ιουνίου 2024, ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ Στρατηγός Δημήτριος Χούπης παραβρέθηκε στην τελετή ορκωμοσίας των νέων Αξιωματικών της Στρατιωτικής Σχολής Αξιωματικών Σωμάτων (ΣΣΑΣ) και επέδωσε τα ξίφη στους νεοορκισθέντες Αξιωματικούς. Τον Αρχηγό ΓΕΕΘΑ υποδέχθηκε στις εγκαταστάσεις της Σχολής στο Στρατόπεδο «ΛΟΧΑΓΟΥ ΙΑΤΡΟΥ ΦΩΚΑ ΦΩΚΑ» ο Διοικητής της Υποστράτηγος (ΥΙ) Γεώργιος Γκούβας και στην τελετή...
15 Ιουνίου, 2024 - 11:33
Τελευταία ενημέρωση: 15/06/2024 - 0:18

Ο Μητροπολίτης Θεσσαλονλίκης στην τελετή ορκωμοσίας των νέων Αξιωματικών ΣΣΑΣ

Διαδώστε:
Ο Μητροπολίτης Θεσσαλονλίκης στην τελετή ορκωμοσίας των νέων Αξιωματικών ΣΣΑΣ

Την Παρασκευή 14 Ιουνίου 2024, ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ Στρατηγός Δημήτριος Χούπης παραβρέθηκε στην τελετή ορκωμοσίας των νέων Αξιωματικών της Στρατιωτικής Σχολής Αξιωματικών Σωμάτων (ΣΣΑΣ) και επέδωσε τα ξίφη στους νεοορκισθέντες Αξιωματικούς.

Τον Αρχηγό ΓΕΕΘΑ υποδέχθηκε στις εγκαταστάσεις της Σχολής στο Στρατόπεδο «ΛΟΧΑΓΟΥ ΙΑΤΡΟΥ ΦΩΚΑ ΦΩΚΑ» ο Διοικητής της Υποστράτηγος (ΥΙ) Γεώργιος Γκούβας και στην τελετή χοροστάτησε ο Παναγιώτατος Μητροπολίτης Θεσσαλονίκης κ. Φιλόθεος.

Την τελετή τίμησαν με την παρουσία τους:

● Ο Βουλευτής Α΄ Θεσσαλονίκης κ. Δημήτριος Κούβελας.

● Ο Αντιπεριφερειάρχης Υποδομών και Δικτύων κ. Πάρις Μπίλλιας ως εκπρόσωπος του Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας κ. Απόστολου Τζιτζικώστα.

● Η υποπρόξενος του Γενικού Προξενείου της Κυπριακής Δημοκρατίας στη Θεσσαλονίκη κ. Γεωργία Παστελλή-Παντελίδου ως εκπρόσωπος του Γενικού Πρόξενου κ. Κωνσταντίνου Πολυκάρπου.

● Ο Διοικητής Γ΄ ΣΣ/NRDC-GR Αντιστράτηγος Αθανάσιος Γαρίνης.

● Ο Κοσμήτορας Επιστημών Υγείας του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης (ΑΠΘ) καθηγητής κ. Θεόδωρος Δαρδαβέσης και ο Κοσμήτορας Νομικής Σχολής του ΑΠΘ καθηγητής κ. Παναγιώτης Γκλαβίνης.

● Διατελέσαντες Διοικητές της Σχολής, ενώσεις αποστράτων, εν ενεργεία και εν αποστρατεία Αξιωματικοί, καθώς και οι οικείοι των νέων Αξιωματικών.

Αποφοίτησαν συνολικά 4 Αξιωματικοί Ιατρικού, Οδοντιατρικού και Κοινού Νομικού Σώματος, εκ των οποίων ένας από την Κύπρο.

 

Πηγή φωτογραφιών: ΓΕΕΘΑ

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων