30/09/2022 30/09/2022 Στην υποδοχή της Τιμίας Κάρας του Αγίου Μεγαλομάρτυρος Γεωργίου του Τροπαιοφόρου εκ της Ιεράς Μονής Ξενοφώντος του Αγίου Όρους, στον Ιερό Ναό Παναγούδας, της Ιεράς Μητροπόλεως Θεσσαλονίκης, παρέστη σήμερα το απόγευμα ο υφυπουργός Εσωτερικών, αρμόδιος για θέματα Μακεδονίας και Θράκης  Σταύρος Καλαφάτης. “Είναι ένα πολύ σημαντικό γεγονός για τη Θεσσαλονίκη, για την Ορθοδοξία. Yποδεχόμαστε, σήμερα,...
30 Σεπτεμβρίου, 2022 - 20:18
Τελευταία ενημέρωση: 30/09/2022 - 20:23

Ο Σταύρος Καλαφάτης στην υποδοχή της Τιμίας Κάρας του Αγίου Γεωργίου στον Ιερό Ναό Παναγούδας

Διαδώστε:
Ο Σταύρος Καλαφάτης στην υποδοχή της Τιμίας Κάρας του Αγίου Γεωργίου στον Ιερό Ναό Παναγούδας

Στην υποδοχή της Τιμίας Κάρας του Αγίου Μεγαλομάρτυρος Γεωργίου του Τροπαιοφόρου εκ της Ιεράς Μονής Ξενοφώντος του Αγίου Όρους, στον Ιερό Ναό Παναγούδας, της Ιεράς Μητροπόλεως Θεσσαλονίκης, παρέστη σήμερα το απόγευμα ο υφυπουργός Εσωτερικών, αρμόδιος για θέματα Μακεδονίας και Θράκης  Σταύρος Καλαφάτης.

Είναι ένα πολύ σημαντικό γεγονός για τη Θεσσαλονίκη, για την Ορθοδοξία. Yποδεχόμαστε, σήμερα, την Τίμια Κάρα του Αγίου Μεγαλομάρτυρος Γεωργίου του Τροπαιοφόρου. Να έχουμε την ευλογία και τη Χάρη Του”, δήλωσε ο κ. Καλαφάτης.

Η υποδοχή πραγματοποιήθηκε εν όψει της αυριανής εορτής της Υπεραγίας Θεοτόκου της Γοργοϋπηκόου στον Ιερό Ναό Παναγούδας, ο οποίος φυλάσσει την ιστορικότερη εικόνα Της με την ονομασία αυτή, μετά από Εκείνη στην Ιερά Μονή Δοχειαρίου του Αγίου Όρους.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων