04/06/2024 05/06/2024 Ο Πρόεδρος του κόμματος των «ΠΑΤΡΙΩΤΩΝ» Πρόδρομος Εμφιετζόγλου, συνοδευόμενος από υποψήφιες και υποψήφιους ευρωβουλευτές, επισκέφθηκε την Τρίτη 4 Ιουνίου 2024 τον Παναγιώτατο Μητροπολίτη Θεσσαλονίκης κ. Φιλόθεο, με τον οποίο συζήτησαν για θέματα θρησκείας και νεολαίας. Ο Πρόεδρος των «ΠΑΤΡΙΩΤΩΝ» έδωσε στον Μητροπολίτη Θεσσαλονίκης μία σειρά βιβλίων με αντικείμενο τα εθνικά θέματα και ένα αντίγραφο με...
04 Ιουνίου, 2024 - 20:07
Τελευταία ενημέρωση: 05/06/2024 - 0:34

Στον Μητροπολίτη Θεσσαλονίκης ο Πρόεδρος των «Πατριωτών» Πρόδρομος Εμφιετζόγλου

Διαδώστε:
Στον Μητροπολίτη Θεσσαλονίκης ο Πρόεδρος των «Πατριωτών» Πρόδρομος Εμφιετζόγλου

Ο Πρόεδρος του κόμματος των «ΠΑΤΡΙΩΤΩΝ» Πρόδρομος Εμφιετζόγλου, συνοδευόμενος από υποψήφιες και υποψήφιους ευρωβουλευτές, επισκέφθηκε την Τρίτη 4 Ιουνίου 2024 τον Παναγιώτατο Μητροπολίτη Θεσσαλονίκης κ. Φιλόθεο, με τον οποίο συζήτησαν για θέματα θρησκείας και νεολαίας.

Ο Πρόεδρος των «ΠΑΤΡΙΩΤΩΝ» έδωσε στον Μητροπολίτη Θεσσαλονίκης μία σειρά βιβλίων με αντικείμενο τα εθνικά θέματα και ένα αντίγραφο με το Κρυφό Σχολειό.

Από την πλευρά του ο Μητροπολίτης Θεσσαλονίκης κ. Φιλόθεος έδωσε την ευλογία του στον Πρόδρομο Εμφιετζόγλου και του ευχήθηκε καλή επιτυχία.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων