07/12/2023 07/12/2023 Τον Μητροπολίτη Θεσσαλονίκης κ. Φιλόθεο υποδέχθηκε σήμερα, Πέμπτη 7 Δεκεμβρίου 2023, στο δημαρχιακό μέγαρο ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Κωνσταντίνος Ζέρβας. Κατά τη διάρκεια της συνάντησης συζητήθηκαν ζητήματα που αφορούν την πόλη αλλά και τη συνεργασία μεταξύ δήμου και εκκλησίας σε ζητήματα κοινωνικού ενδιαφέροντος. Ο κ. Ζέρβας προσέφερε στον Παναγιώτατο την έκδοση «Ο Άγιος Δημήτριος στην Τέχνη...
07 Δεκεμβρίου, 2023 - 16:15
Τελευταία ενημέρωση: 07/12/2023 - 16:48

Συνάντηση Μητροπολίτη Θεσσαλονίκης με τον Δήμαρχο Κωνσταντίνο Ζέρβα

Διαδώστε:
Συνάντηση Μητροπολίτη Θεσσαλονίκης με τον Δήμαρχο Κωνσταντίνο Ζέρβα

Τον Μητροπολίτη Θεσσαλονίκης κ. Φιλόθεο υποδέχθηκε σήμερα, Πέμπτη 7 Δεκεμβρίου 2023, στο δημαρχιακό μέγαρο ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Κωνσταντίνος Ζέρβας.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης συζητήθηκαν ζητήματα που αφορούν την πόλη αλλά και τη συνεργασία μεταξύ δήμου και εκκλησίας σε ζητήματα κοινωνικού ενδιαφέροντος.

Ο κ. Ζέρβας προσέφερε στον Παναγιώτατο την έκδοση «Ο Άγιος Δημήτριος στην Τέχνη του Αγίου Όρους» καθώς και τον κατάλογο της έκθεσης της Αγιορειτικής Εστίας «Η Θεσσαλονίκη και το ‘Αγιον Όρος στην ανατολή του 20ού αιώνα».

Παρόντες στη συνάντηση ήταν ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Θεσσαλονίκης Πέτρος Λεκάκης, ο Αντιδήμαρχος Ανάπτυξης Δημοτικών Κοινοτήτων και Κέντρων Εξυπηρέτησης Πολιτών Χάρης Αηδονόπουλος και ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου Θεσσαλονίκης Νίκος Λιακόπουλος.

(Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ)

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων