13/12/2023 14/12/2023 Την Παρασκευή 15 Δεκεμβρίου 2023, στην Αίθουσα Τελετών του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και στις 7:30 το απόγευμα, θα πραγματοποιηθεί -εν όψει της εορτής των Χριστουγέννων- εορταστική εκδήλωση με επίκαιρο καλλιτεχνικό πρόγραμμα, μέσα στο πλαίσιο του ποιμαντικού έργου της Ιεράς Μητροπόλεως Θεσσαλονίκης για τη Νεότητα. Στην εκδήλωση αυτή θα μετάσχουν, η Νεανική Χορωδία της Ιεράς Μητροπόλεως...
13 Δεκεμβρίου, 2023 - 21:28
Τελευταία ενημέρωση: 14/12/2023 - 1:49

Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση της Ιεράς Μητροπόλεως Θεσσαλονίκης στο ΑΠΘ

Διαδώστε:
Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση της Ιεράς Μητροπόλεως Θεσσαλονίκης στο ΑΠΘ

Την Παρασκευή 15 Δεκεμβρίου 2023, στην Αίθουσα Τελετών του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και στις 7:30 το απόγευμα, θα πραγματοποιηθεί -εν όψει της εορτής των Χριστουγέννων- εορταστική εκδήλωση με επίκαιρο καλλιτεχνικό πρόγραμμα, μέσα στο πλαίσιο του ποιμαντικού έργου της Ιεράς Μητροπόλεως Θεσσαλονίκης για τη Νεότητα.

Στην εκδήλωση αυτή θα μετάσχουν, η Νεανική Χορωδία της Ιεράς Μητροπόλεως Θεσσαλονίκης και οι χορωδίες από τις νεανικές Συνάξεις των Ενοριών:

  • Η μικτή Χορωδία «άγιος Ιωάννης ο Χρυσόστομος»,
  • Η Νεανική Χορωδία του Προσκυνηματικού ιερού Ναού των αγίων Κυρίλλου & Μεθοδίου,
  • Η Νεανική Χορωδία του ιερού Ναού αγίου Προφήτου Ηλιού Πυλαίας και
  • Ο βυζαντινός χορός «ΕΥΔΡΟΜΟΥΝΤΕΣ» και ο γυναικείος χορός «ΕΥ ΝΕΑΝΙΔΕΣ» του καλλιτεχνικού Εργαστηρίου του ιερού Ναού αγίου Θεράποντος Κάτω Τούμπας.

Στην εν λόγω εκδήλωση θα παραστεί και θα ομιλήσει με θέμα: «ΕΝΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΑΝΤΙΠΑΡΑΜΥΘΙ», ο Παναγιώτατος Μητροπολίτης Θεσσαλονίκης κ. Φιλόθεος.

Η Ιερά Μητρόπολη Θεσσαλονίκης απευθύνει πρόσκληση στην εκδήλωση αυτή και για συμμετοχή στην πνευματική προετοιμασία της τοπικής Εκκλησίας, για την επερχόμενη μεγάλη εορτή των Χριστουγέννων.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων