21/12/2018 21/12/2018 Η Τράπεζα Αγάπης είναι ένα από τα Ιδρύματα προσφοράς και αγάπης στον συνάνθρωπο. Στις δύσκολες μέρες που περνούμε, καλύπτει τις ανάγκες σίτισης των απόρων της πόλεως των Θηβών και προσπαθεί να καλύψει και τις ανάγκες ένδυσης τους.     Εργάζονται με εθελοντική διάθεση και αφιλοκερδώς εκατόν είκοσι κυρίες από την πόλη των Θηβών, έχει ενδεκαμελές...
21 Δεκεμβρίου, 2018 - 16:47
Τελευταία ενημέρωση: 21/12/2018 - 16:49

Τράπεζα Αγάπης Θηβών

Διαδώστε:
Τράπεζα Αγάπης Θηβών

Η Τράπεζα Αγάπης είναι ένα από τα Ιδρύματα προσφοράς και αγάπης στον συνάνθρωπο. Στις δύσκολες μέρες που περνούμε, καλύπτει τις ανάγκες σίτισης των απόρων της πόλεως των Θηβών και προσπαθεί να καλύψει και τις ανάγκες ένδυσης τους.

 

 

Εργάζονται με εθελοντική διάθεση και αφιλοκερδώς εκατόν είκοσι κυρίες από την πόλη των Θηβών, έχει ενδεκαμελές συμβούλιο με Πρόεδρο τον εκάστοτε Μητροπολίτη Θηβών και Λεβαδείας.

 

 

Η προσπάθεια του συγκεκριμένου Ιδρύματος ξεκίνησε πριν δύο δεκαετίες και κατά τη διάρκεια όλων των ετών που μεσολάβησαν κατάφερε να γίνει ορόσημο για την Εκκλησία της πόλεως των Θηβών και παράδειγμα προς μίμηση και για άλλες πόλεις, όσον αφορά την αξία και προσφορά των εθελοντών.

Παρέχει σε καθημερινή βάση πενήντα τέσσερις (54) μερίδες φαγητού.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων