05/06/2024 05/06/2024 Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Θηβών και Λεβαδείας κ. Γεώργιος επισκέφθηκε χθες το Κέντρο Εκπαιδεύσεως Πυροβολικού Θηβών και τέλεσε την ακολουθία του Αγιασμού παρουσία του Διοικητή, των αξιωματικών και των νεοσύλλεκτων στρατιωτών. Ο Σεβασμιώτατος μίλησε στους νεοσύλλεκτους για το μήνυμα της Αναστάσεως του Χριστού, το οποίο πρέπει να διακατέχει όλη μας τη ζωή, καθώς και για την...
05 Ιουνίου, 2024 - 19:16
Τελευταία ενημέρωση: 05/06/2024 - 19:08

Αγιασμός στο Κέντρο Εκπαιδεύσεως Πυροβολικού Θηβών

Διαδώστε:
Αγιασμός στο Κέντρο Εκπαιδεύσεως Πυροβολικού Θηβών

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Θηβών και Λεβαδείας κ. Γεώργιος επισκέφθηκε χθες το Κέντρο Εκπαιδεύσεως Πυροβολικού Θηβών και τέλεσε την ακολουθία του Αγιασμού παρουσία του Διοικητή, των αξιωματικών και των νεοσύλλεκτων στρατιωτών.

Ο Σεβασμιώτατος μίλησε στους νεοσύλλεκτους για το μήνυμα της Αναστάσεως του Χριστού, το οποίο πρέπει να διακατέχει όλη μας τη ζωή, καθώς και για την αγάπη προς την πατρίδα.

Επίσης, ευχήθηκε στους οπλίτες να έχουν δύναμη, πίστη, ελπίδα και καλή θητεία και στο Διοικητή του Κέντρου κ. Κωνσταντίνο Σιρλαντζή καλή δύναμη στην άσκηση των καθηκόντων του.

Φωτογραφία αρχείου

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων