04/10/2023 04/10/2023 Η δεύτερη αποστολή της ανθρωπιστικής βοήθειας από τη Μητρόπολη Θηβών, Λεβαδείας και Αυλίδος προς τους πληγέντες αδελφούς μας στη Θεσσαλία παραδόθηκε το Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου 2023. Η βοήθεια παραδόθηκε από τον εκπρόσωπο της Μητροπόλεως π. Κωνσταντίνο Σβεντζούρη στις Ιερές Μητροπόλεις Θεσσαλιώτιδος και Φαναριοφερσάλων και Λαρίσης και Τυρνάβου, ώστε να διανεμηθεί στους πληγέντες αδελφούς μας. Παραδόθηκαν...
04 Οκτωβρίου, 2023 - 11:22

Δεύτερη αποστολή ανθρωπιστικής βοήθειας από τη Μητρόπολη Θηβών στους πληγέντες της Θεσσαλίας

Διαδώστε:
Δεύτερη αποστολή ανθρωπιστικής βοήθειας από τη Μητρόπολη Θηβών στους πληγέντες της Θεσσαλίας

Η δεύτερη αποστολή της ανθρωπιστικής βοήθειας από τη Μητρόπολη Θηβών, Λεβαδείας και Αυλίδος προς τους πληγέντες αδελφούς μας στη Θεσσαλία παραδόθηκε το Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου 2023.

Η βοήθεια παραδόθηκε από τον εκπρόσωπο της Μητροπόλεως π. Κωνσταντίνο Σβεντζούρη στις Ιερές Μητροπόλεις Θεσσαλιώτιδος και Φαναριοφερσάλων και Λαρίσης και Τυρνάβου, ώστε να διανεμηθεί στους πληγέντες αδελφούς μας. Παραδόθηκαν συνολικά 27 παλέτες με νερά, τρόφιμα, καθαριστικά και είδη προσωπικής υγιεινής.

Η πρώτη αποστολή της ανθρωπιστικής βοήθειας από τη Μητρόπολή μας παραδόθηκε στην Ιερά Μητρόπολη Δημητριάδος και Αλμυρού τη Δευτέρα 25 Σεπτεμβρίου 2023.

Η βοήθεια συγκεντρώθηκε από τους χριστιανούς όλης της επαρχίας μας, τους οποίους η Ιερά Μητρόπολή ευχαριστεί για την προσφορά τους στην ανακούφιση των πληγέντων αδελφών μας.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων