10/05/2019 10/05/2019 Το μεσημέρι της Πέμπτης 9 Μαΐου 2019, ο Σεβασμιώτατος Θηβών και Λεβαδείας κ.  Γεώργιος μετέβη στο Νοσοκομείο Παίδων «Αγλαΐα Κυριακού», όπου νοσηλεύεται η μικρή Αλεξία από τις Θεσπιές μετά το τραγικό συμβάν που έλαβε χώρα ανήμερα του Πάσχα. Κατά τη διάρκεια της επισκέψεώς του ο Σεβασμιώτατος ενημερώθηκε από τους θεράποντες ιατρούς για την κατάσταση της...
10 Μαΐου, 2019 - 14:40

Μητρ. Θηβών: Προσευχή για την 8χρονη Αλεξία

Διαδώστε:
Μητρ. Θηβών: Προσευχή για την 8χρονη Αλεξία

Το μεσημέρι της Πέμπτης 9 Μαΐου 2019, ο Σεβασμιώτατος Θηβών και Λεβαδείας κ.  Γεώργιος μετέβη στο Νοσοκομείο Παίδων «Αγλαΐα Κυριακού», όπου νοσηλεύεται η μικρή Αλεξία από τις Θεσπιές μετά το τραγικό συμβάν που έλαβε χώρα ανήμερα του Πάσχα.

Κατά τη διάρκεια της επισκέψεώς του ο Σεβασμιώτατος ενημερώθηκε από τους θεράποντες ιατρούς για την κατάσταση της υγείας του κοριτσιού και είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με τους γονείς και τους οικείους της μεταξύ των οποίων είναι και ο Κληρικός της Μητροπόλεώς μας Αρχιμ. Αλέξιος Σαμαρτζής, αδελφός του πατέρα της προς τους οποίους εξέφρασε την αμέριστη συμπαράστασή του και τους απηύθυνε λόγο παραμυθίας για τις δύσκολες ώρες που βιώνουν ευχόμενος ο Αναστάς Κύριος να επιτελέσει το θαύμα Του, ώστε η οκτάχρονη Αλεξία να ξεπεράσει το πρόβλημα και να επανέλθει υγιής και χαρούμενη στους ρυθμούς της ζωής της.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων