20/04/2024 20/04/2024 Ο Μητροπολίτης Θηβών και Λεβαδείας κ. Γεώργιος τέλεσε, χθες, τη Θεία Λειτουργία των Προηγιασμένων Τιμίων Δώρων στον Ιερό Ναό Τιμίου Προδρόμου Κυριακίου, όπου εκκλησιάστηκαν οι μαθητές και οι εκπαιδευτικοί του Δημοτικού Σχολείου και του Γυμνασίου με Λυκειακές Τάξεις του Κυριακίου και η Διευθύντρια της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Βοιωτίας κ. Παναγιώτα Χουλιάρα-Σιδερά. Ο Σεβασμιώτατος μίλησε στα παιδιά...
20 Απριλίου, 2024 - 13:23
Τελευταία ενημέρωση: 20/04/2024 - 12:40

Ο Μητροπολίτης Θηβών μίλησε στα παιδιά για την παραβατικότητα μεταξύ των ανηλίκων

Διαδώστε:
Ο Μητροπολίτης Θηβών μίλησε στα παιδιά για την παραβατικότητα μεταξύ των ανηλίκων

Ο Μητροπολίτης Θηβών και Λεβαδείας κ. Γεώργιος τέλεσε, χθες, τη Θεία Λειτουργία των Προηγιασμένων Τιμίων Δώρων στον Ιερό Ναό Τιμίου Προδρόμου Κυριακίου, όπου εκκλησιάστηκαν οι μαθητές και οι εκπαιδευτικοί του Δημοτικού Σχολείου και του Γυμνασίου με Λυκειακές Τάξεις του Κυριακίου και η Διευθύντρια της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Βοιωτίας κ. Παναγιώτα Χουλιάρα-Σιδερά.

Ο Σεβασμιώτατος μίλησε στα παιδιά για την παραβατικότητα μεταξύ των ανηλίκων, που βρίσκεται σε έξαρση και καθημερινά βλέπουμε και ακούμε για διάφορα περιστατικά που συμβαίνουν, συμβούλεψε πατρικά τα παιδιά και τους ευχήθηκε καλή πρόοδο στα μαθήματά τους.

Μετά τη Θεία Λειτουργία στο πνευματικό κέντρο του Ναού προσφέρθηκε κέρασμα για όλους και ο Σεβασμιώτατος είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με τους μαθητές, τους δασκάλους και τους καθηγητές.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων