10/04/2021 10/04/2021 Η Ιερά Μητρόπολη Θηβών και Λεβαδείας τιμώντας την μνήμη και την προσφορά στην δική της Τοπική Εκκλησία του μακαριστού Μητροπολίτου Πολυανής και Κιλκισίου κυρού Εμμανουήλ, τέλεσε στις 10 Απριλίου 2021, τεσσαρακονθήμερο μνημόσυνο για την ανάπαυση της ψυχής του. Το ιερό μνημόσυνο τέλεσε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Θηβών και Λεβαδείας κ. Γεώργιος στον Ιερό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου...
10 Απριλίου, 2021 - 22:05
Τελευταία ενημέρωση: 10/04/2021 - 22:03

Τεσσαρακονθήμερο Μνημόσυνο μακαριστού Μητροπολίτου Πολυανής και Κιλκισίου κυρού Εμμανουήλ

Διαδώστε:
Τεσσαρακονθήμερο Μνημόσυνο μακαριστού Μητροπολίτου Πολυανής και Κιλκισίου κυρού Εμμανουήλ

Η Ιερά Μητρόπολη Θηβών και Λεβαδείας τιμώντας την μνήμη και την προσφορά στην δική της Τοπική Εκκλησία του μακαριστού Μητροπολίτου Πολυανής και Κιλκισίου κυρού Εμμανουήλ, τέλεσε στις 10 Απριλίου 2021, τεσσαρακονθήμερο μνημόσυνο για την ανάπαυση της ψυχής του. Το ιερό μνημόσυνο τέλεσε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Θηβών και Λεβαδείας κ. Γεώργιος στον Ιερό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Αλιάρτου.

Ο μακαριστός Μητροπολίτης κυρός Εμμανουήλ διηκόνησε στη Βοιωτία για 26 χρόνια, ως κληρικός συμμετέχοντας στην κηρυκτική, κατηχητική και εν γένει πνευματική διακονία της Τοπικής Εκκλησίας, καθώς και ως εκπαιδευτικός στο Γυμνάσιο και στο Λύκειο Θεσπιών.

Η κατά Βοιωτίαν Εκκλησία εύχεται και προσεύχεται ο Πανάγαθος Θεός να αναπαύει την ψυχή του στο χώρο της αγάπης Του και να δίνει παρηγορία στο ποίμνιό του, στα πνευματικά του παιδιά, στους συγγενείς του και σε όλους όσοι συνδέονταν μαζί του.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων