27/05/2023 27/05/2023 Ο Μητροπολίτης Θηβών, Λεβαδείας και Αυλίδος κ. Γεώργιος εξέδωσε το μήνυμά του προς τους μαθητές και τις μαθήτριες που θα διαγωνισθούν στις Πανελλήνιες Εξετάσεις. “Υποκλινόμαστε στις προσπάθειες και τον αγώνα που δίνετε με υπομονή, επιμονή και αποφασιστικότητα και μας κάνετε να ελπίζουμε σε ένα καλύτερο αύριο με αγάπη, αλληλεγγύη, περισσότερη ανθρωπιά δημιουργικότητα”, ανέφερε μεταξύ άλλων....
27 Μαΐου, 2023 - 13:07
Τελευταία ενημέρωση: 27/05/2023 - 13:13

Το μήνυμα του Μητροπολίτη Θηβών προς τους μαθητές που θα διαγωνιστούν στις Πανελλήνιες Εξετάσεις

Διαδώστε:
Το μήνυμα του Μητροπολίτη Θηβών προς τους μαθητές που θα διαγωνιστούν στις Πανελλήνιες Εξετάσεις

Ο Μητροπολίτης Θηβών, Λεβαδείας και Αυλίδος κ. Γεώργιος εξέδωσε το μήνυμά του προς τους μαθητές και τις μαθήτριες που θα διαγωνισθούν στις Πανελλήνιες Εξετάσεις. “Υποκλινόμαστε στις προσπάθειες και τον αγώνα που δίνετε με υπομονή, επιμονή και αποφασιστικότητα και μας κάνετε να ελπίζουμε σε ένα καλύτερο αύριο με αγάπη, αλληλεγγύη, περισσότερη ανθρωπιά δημιουργικότητα”, ανέφερε μεταξύ άλλων.

Παρακάτω το μήνυμα του Μητροπολίτη Θηβών:

Προς

τους υποψηφίους των πανελλαδικών εξετάσεων
των επαρχιών Θηβών, Λεβαδείας και Αυλίδας

Αγαπητά μου παιδιά,

Μια από τις πολλές ευκαιρίες που θα έχετε στη ζωή σας να πετύχετε τους στόχους και τα όνειρά σας είναι και αυτή της συμμετοχής σας στις πανελλαδικές εξετάσεις Δεν είναι η μοναδική αλλά η πρώτη σημαντική της ζωής σας θα ακολουθήσουν πολλές άλλες που θα έχετε τη δυνατότητα να τις αξιοποιείτε και να πετυχαίνετε τους στόχους σας ως μέλη της κοινωνίας μας.

Υποκλινόμαστε στις προσπάθειες και τον αγώνα που δίνετε με υπομονή, επιμονή και αποφασιστικότητα και μας κάνετε να ελπίζουμε σε ένα καλύτερο αύριο με αγάπη, αλληλεγγύη, περισσότερη ανθρωπιά δημιουργικότητα. Σε τούτη, λοιπόν, την πρώτη σας σημαντική μάχη είμαστε κοντά σας με τις προσευχές και την αγάπη μας για καλή επιτυχία Σας εύχομαι να ευοδωθούν οι κόποι και οι στόχοι σας και ο Κύριος Ιησούς Χριστός δια πρεσβειών των Βοιωτών Αγίων να Σας φωτίζει και να σας ενισχύει σε κάθε βήμα της ζωής σας  Καλή επιτυχία! Ο Θεός μαζί Σας!

Μετά πατρικών ευχών
Ο ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων