11/10/2020 11/10/2020 Το Σάββατο, 10 Οκτωβρίου 2020, ο Σεβ. Μητροπολίτης Ιεραπύτνης και Σητείας κ. Κύριλλος χοροστάτησε στην Ακολουθία του Όρθρου και στη συνέχεια ιερούργησε στον Ιερό Καθεδρικό Ναό Αγίας Αικατερίνης πόλεως Σητείας και τέλεσε τα ιερά μνημόσυνα των μακαριστών Παναγιώτου Σφενδουράκη (ετήσιο), Αντωνίου Παύλου (6μηνο) και Ευαγγελίας Μοσχολιδάκη (εννεαήμερο). Στην Αρχιερατική Θεία Λειτουργία, έλαβε μέρος ο Πρωτοσύγκελλος...
11 Οκτωβρίου, 2020 - 18:01
Τελευταία ενημέρωση: 11/10/2020 - 17:39

Ευλογημένη Κυριακή με Θεία λειτουργία στη Σητεία

Διαδώστε:
Ευλογημένη Κυριακή με Θεία λειτουργία στη Σητεία

Το Σάββατο, 10 Οκτωβρίου 2020, ο Σεβ. Μητροπολίτης Ιεραπύτνης και Σητείας κ. Κύριλλος χοροστάτησε στην Ακολουθία του Όρθρου και στη συνέχεια ιερούργησε στον Ιερό Καθεδρικό Ναό Αγίας Αικατερίνης πόλεως Σητείας και τέλεσε τα ιερά μνημόσυνα των μακαριστών Παναγιώτου Σφενδουράκη (ετήσιο), Αντωνίου Παύλου (6μηνο) και Ευαγγελίας Μοσχολιδάκη (εννεαήμερο).

Στην Αρχιερατική Θεία Λειτουργία, έλαβε μέρος ο Πρωτοσύγκελλος της Ι. Μητροπόλεως Πανοσιολ. Αρχιμ. Αμβρόσιος Σκαρβέλης, ο Αιδεσ/τος Προϊστάμενος της Ενορίας Πρωτ. Νικόλαος Παθιάκης, ο Εφημέριος Πισκοκεφάλου Οικονόμος Αντώνιος Μεταξάκης, ο υιός του μακαριστού Ειρηνοδίκη Παναγιώτου Σφενδουράκη, του μεγάλου δωρητού και ευεργέτου της Ενορίας Πισκοκεφάλου, Εφημέριος Μυρσίνης π. Νικόλαος Σφενδουράκης και ο Ιεροδιάκονος Τίτος Ματαλλιωτάκης.

 

 

 

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων