12/07/2021 12/07/2021 Το μεσημέρι της Δευτέρας, ο Σεβ. Μητροπολίτης Ιεραπύτνης και Σητείας κ. Κύριλλος δέχθηκε στο γραφείο του τον Διοικητή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ιεράπετρας κ. Δημήτριο Καλλιοντζή, στον οποίο παρέδωσε έναν τρίποδα διάσωσης, για την κάλυψη υπηρεσιακών αναγκών της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας στην περιοχή. Ο Σεβασμιώτατος συζήτησε με τον Διοικητή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ιεράπετρας θέματα που αφορούν στη...
12 Ιουλίου, 2021 - 22:55
Τελευταία ενημέρωση: 12/07/2021 - 22:56

Ο Σεβασμιώτατος προσέφερε έναν τρίποδα διάσωσης

Διαδώστε:
Ο Σεβασμιώτατος προσέφερε έναν τρίποδα διάσωσης

Το μεσημέρι της Δευτέρας, ο Σεβ. Μητροπολίτης Ιεραπύτνης και Σητείας κ. Κύριλλος δέχθηκε στο γραφείο του τον Διοικητή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ιεράπετρας κ. Δημήτριο Καλλιοντζή, στον οποίο παρέδωσε έναν τρίποδα διάσωσης, για την κάλυψη υπηρεσιακών αναγκών της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας στην περιοχή.

Ο Σεβασμιώτατος συζήτησε με τον Διοικητή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ιεράπετρας θέματα που αφορούν στη συνέχιση της συνεργασίας της Τοπικής Εκκλησίας με την Πυροσβεστική Υπηρεσία, όπως είναι η πυροπροστασία κατά τους θερινούς μήνες, ιδιαιτέρως στις Ιερές Μονές και τα Εξωκκλήσια, και εξήρε το έργο του Πυροσβεστικού Σώματος.

Μέσα σε κλίμα έκδηλης ικανοποίησης ο κ. Καλλιοντζής επέδωσε στον Σεβ. Μητροπολίτη Ιεραπύτνης και Σητείας κ. Κύριλλο ειδική τιμητική πλακέτα και τον ευχαρίστησε εγκάρδια για την αγαστή συνεργασία, την αμέριστη συμπαράσταση και την ενίσχυση της υλικοτεχνικής υποδομής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ιεράπετρας, με την ευγενική προσφορά αυτού του πολύτιμου εργαλείου για τη διάσωση ανθρώπων που κινδυνεύουν και για άλλες εργασίες και αποστολές της Υπηρεσίας του.

 

 

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων