12/07/2021 12/07/2021 Την Κυριακή 11 Ιουλίου 2021, Κυριακή Γ´ Ματθαίου, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ιεραπύτνης και Σητείας κ. Κύριλλος χοροστάτησε κατά την ακολουθία του Όρθρου και στη συνέχεια συμπαραστατούμενος από τον Πρωτοσύγκελλο Αρχιμ. Αμβρόσιο Σκαρβέλη και τους Πατέρες της Μονής, τέλεσε τη Θεία Λειτουργία στο Καθολικό της ιστορικής Ιεράς Μονής Παναγίας Φανερωμένης Ιεράπετρας. Αντί κηρύγματος ο Ηγούμενος της...
12 Ιουλίου, 2021 - 11:58
Τελευταία ενημέρωση: 12/07/2021 - 11:19

Στην Ιερά Μονή Παναγίας Φανερωμένης Ιεράπετρας ο Μητροπολίτης

Διαδώστε:
Στην Ιερά Μονή Παναγίας Φανερωμένης Ιεράπετρας ο Μητροπολίτης

Την Κυριακή 11 Ιουλίου 2021, Κυριακή Γ´ Ματθαίου, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ιεραπύτνης και Σητείας κ. Κύριλλος χοροστάτησε κατά την ακολουθία του Όρθρου και στη συνέχεια συμπαραστατούμενος από τον Πρωτοσύγκελλο Αρχιμ. Αμβρόσιο Σκαρβέλη και τους Πατέρες της Μονής, τέλεσε τη Θεία Λειτουργία στο Καθολικό της ιστορικής Ιεράς Μονής Παναγίας Φανερωμένης Ιεράπετρας.

Αντί κηρύγματος ο Ηγούμενος της Μονής Αρχιμ. Παΐσιος Δερμιτζάκης ανέγνωσε την Εγκύκλιο του Σεβ. προς τους Αιδεσιμωτάτους Ιερείς, τις Μοναστικές Αδελφότητες και τον ευσεβή λαό της Ιεράς Μητροπόλεως για την αναγκαιότητα του εμβολιασμού από όλους, ενόψει και του νέου κύματος της πανδημίας που ενέσκηψε στη Χώρα μας και ιδιαίτερα στην Κρήτη.

Η εν λόγω Εγκύκλιος αναγνώσθηκε σε όλες τις Ιερές Μονές και τους Ενοριακούς Ναούς της Ιεράς Μητροπόλεως Ιεραπύτνης και Σητείας.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων