30/03/2019 30/03/2019 Στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου Τουρλωτής Σητείας χοροστάτησε και μίλησε επίκαιρα για τον Ακάθιστο Ύμνο  κατά τηνΓ´ Στάση των Χαιρετισμών της Υπεραγίας Θεοτόκου ο Σεβ. Μητροπολίτης Ιεραπύτνης και Σητείας κ. Κύριλλος. Στην ομιλία του ο Σεβ. κ. Κύριλλος αναφέρθηκε στην ιστορία της δημοφιλούς ακολουθίας του Ακαθίστου Ύμνου, τη διαχρονική προστασία της Θεοτόκου στους πιστούς και...
30 Μαρτίου, 2019 - 14:27

Στην Τουρλωτή Σητείας χοροστάτησε ο Μητρ. Ιεραπύτνης

Διαδώστε:
Στην Τουρλωτή Σητείας χοροστάτησε ο Μητρ. Ιεραπύτνης

Στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου Τουρλωτής Σητείας χοροστάτησε και μίλησε επίκαιρα για τον Ακάθιστο Ύμνο  κατά τηνΓ´ Στάση των Χαιρετισμών της Υπεραγίας Θεοτόκου ο Σεβ. Μητροπολίτης Ιεραπύτνης και Σητείας κ. Κύριλλος.

Στην ομιλία του ο Σεβ. κ. Κύριλλος αναφέρθηκε στην ιστορία της δημοφιλούς ακολουθίας του Ακαθίστου Ύμνου, τη διαχρονική προστασία της Θεοτόκου στους πιστούς και υπογράμμισε τον ρόλο της Θεοτόκου στο σχέδιο του Θεού για τη σωτηρία του ανθρώπου.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων