11/05/2023 20/05/2023 Η υποψήφια Βουλευτής Λασιθίου του ΠΑ.ΣΟ.Κ. – ΚΙΝ.ΑΛ. κ. Κατερίνα Νικ. Σπυριδάκη επισκέφθηκε την Πέμπτη 11 Μαΐου 2023 τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Ιεραπύτνης και Σητείας κ. Κύριλλο, προκειμένου να λάβει την ευχή και την ευλογία του, για τη συμμετοχή της στις Βουλευτικές Εκλογές της 21ης Μαΐου 2023. Κατά τη διάρκεια της επισκέψεως ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης κ....
11 Μαΐου, 2023 - 18:30
Τελευταία ενημέρωση: 20/05/2023 - 21:43

Στον Μητροπολίτη Ιεραπύτνης η υποψήφια βουλευτής Λασιθίου Κατερίνα Σπυριδάκη

Διαδώστε:
Στον Μητροπολίτη Ιεραπύτνης η υποψήφια βουλευτής Λασιθίου Κατερίνα Σπυριδάκη

Η υποψήφια Βουλευτής Λασιθίου του ΠΑ.ΣΟ.Κ. – ΚΙΝ.ΑΛ. κ. Κατερίνα Νικ. Σπυριδάκη επισκέφθηκε την Πέμπτη 11 Μαΐου 2023 τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Ιεραπύτνης και Σητείας κ. Κύριλλο, προκειμένου να λάβει την ευχή και την ευλογία του, για τη συμμετοχή της στις Βουλευτικές Εκλογές της 21ης Μαΐου 2023.

Κατά τη διάρκεια της επισκέψεως ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης κ. Κύριλλος και η κ. Σπυριδάκη συζήτησαν επίκαιρα θέματα εκκλησιαστικού, κοινωνικού, πολιτιστικού και φιλανθρωπικού ενδιαφέροντος, όπως είναι ζητήματα που άπτονται του θρησκευτικού τουρισμού και της περαιτέρω ανάδειξης των εκκλησιαστικών μνημείων, της μεγάλης παράδοσης και του πολυσήμαντου πολιτιστικού αποθέματος, καθώς και η αναπτυξιακή προοπτική του τόπου.

Η νέα πολιτευτής αναφέρθηκε στα προβλήματα τοπικού ενδιαφέροντος και στην υστέρηση στον τομέα των υποδομών που παρουσιάζει ο Νομός Λασιθίου, όπως αυτή τα κατέγραψε από κοντά κατά τη διάρκεια της τρέχουσας προεκλογικής περιόδου.

Ο Σεβασμιώτατος εξήρε τη συμμετοχή της νέας γενιάς στα κοινά και ευχήθηκε εγκάρδια στην κ. Σπυριδάκη καλή δύναμη στον αγώνα της για τις επερχόμενες Βουλευτικές εκλογές.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων