09/04/2021 09/04/2021 Αναπτυξιακά θέματα, έργα και δράσεις που αφορούν την περιοχή του Δήμου Ιεράπετρας συζήτησαν την Πέμπτη με τον Περιφερειάρχη Κρήτης Σταύρο Αρναουτάκη, ο Μητροπολίτης Ιεραπύτνης και Σητείας κ. Κύριλλος και ο Δήμαρχος Ιεράπετρας Θεοδόσης Καλαντζάκης. Σε επίπεδο αναπτυξιακών έργων και υποδομών ο Δήμαρχος Ιεράπετρας ενημέρωσε τον Περιφερειάρχη για την πορεία εξέλιξης όλων των έργων που χρηματοδοτεί...
09 Απριλίου, 2021 - 11:25
Τελευταία ενημέρωση: 09/04/2021 - 11:27

Στον Περιφερειάρχη Κρήτης ο Μητροπολίτης Ιεραπύτνης

Διαδώστε:
Στον Περιφερειάρχη Κρήτης ο Μητροπολίτης Ιεραπύτνης

Αναπτυξιακά θέματα, έργα και δράσεις που αφορούν την περιοχή του Δήμου Ιεράπετρας συζήτησαν την Πέμπτη με τον Περιφερειάρχη Κρήτης Σταύρο Αρναουτάκη, ο Μητροπολίτης Ιεραπύτνης και Σητείας κ. Κύριλλος και ο Δήμαρχος Ιεράπετρας Θεοδόσης Καλαντζάκης.

Σε επίπεδο αναπτυξιακών έργων και υποδομών ο Δήμαρχος Ιεράπετρας ενημέρωσε τον Περιφερειάρχη για την πορεία εξέλιξης όλων των έργων που χρηματοδοτεί η Περιφέρεια Κρήτης στην περιοχή του Δήμου όπως για παράδειγμα το μεγάλο έργο του βιολογικού καθαρισμού Μακρύ Γιαλού. Επίσης, υπήρξε συζήτηση σχετικά με τον σχεδιασμό και τον προγραμματισμό νέων έργων και δράσεων στην τρέχουσα αλλά και στη νέα προγραμματική περίοδο.

Σε ότι αφορά τα θέματα που σχετίζονται με την ιστορία, τον πολιτισμό αλλά και το φιλανθρωπικό και κοινωνικό έργο της τοπικής εκκλησίας, συζητήθηκε η εξέλιξη και η αναγκαιότητα ολοκλήρωσης του γηροκομείου Ιεράπετρας καθώς και τα έργα ανακαίνισης της Ιεράς Μονής Παναγίας Φανερωμένης.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων