26/01/2021 26/01/2021 Η Ιερά Μητρόπολη Ιερισσού, Αγίου Όρους και Αρδαμερίου ανακοινώνει ότι η Εορτή των Γραμμάτων και της Παιδείας, δηλαδή η Εορτή των Αγίων Ενδόξων Μεγάλων Ιεραρχών και Οικουμενικών Διδασκάλων Βασιλείου του Μεγάλου, Γρηγορίου του Θεολόγου και Ιωάννου του Χρυσοστόμου, θα εορτασθεί το Σάββατο 30 Ιανουαρίου 2021 σε όλες τις Ενορίες της Επαρχίας. «Κατόπιν τούτου προσκαλούμε γονείς, εκπαιδευτικούς...
26 Ιανουαρίου, 2021 - 19:04
Τελευταία ενημέρωση: 26/01/2021 - 17:56

Το Σάββατο η γιορτή των Τριών Ιεραρχών στη Μητρόπολη Ιερισσού

Διαδώστε:
Το Σάββατο η γιορτή των Τριών Ιεραρχών στη Μητρόπολη Ιερισσού

Η Ιερά Μητρόπολη Ιερισσού, Αγίου Όρους και Αρδαμερίου ανακοινώνει ότι η Εορτή των Γραμμάτων και της Παιδείας, δηλαδή η Εορτή των Αγίων Ενδόξων Μεγάλων Ιεραρχών και Οικουμενικών Διδασκάλων Βασιλείου του Μεγάλου, Γρηγορίου του Θεολόγου και Ιωάννου του Χρυσοστόμου, θα εορτασθεί το Σάββατο 30 Ιανουαρίου 2021 σε όλες τις Ενορίες της Επαρχίας.

«Κατόπιν τούτου προσκαλούμε γονείς, εκπαιδευτικούς και τα παιδιά μας να προσέλθουν, τηρουμένων των μέτρων προς αποφυγή της διασποράς του κορωναϊού, για να τιμήσουμε τους μεγάλους της Εκκλησίας Διδασκάλους και Προστάτες της Παιδείας και να διδαχθούμε άπαντες από την αγιοπνευματική τους προσφορά στον κόσμο της γνώσης.

 

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων