21/01/2019 21/01/2019 Η ενορία της Αγίας Βαρβάρας Ιλίου και οι εκδόσεις ΕΛΛΗΝΟΕΚΔΟΤΙΚΗ έχουν τη χαρά να σας προσκαλέσουν στην παρουσίαση του καινούργιου βιβλίου της εκπαιδευτικού και συγγραφέως Σοφίας Κατάρα-Ξυλογιαννοπούλου. Η παρουσίαση θα γίνει την Κυριακή 27 Ιανουαρίου 2019 και ώρα 19:00, στο Πνευματικό κέντρο, το οποίο βρίσκεται στο υπόγειο του Ιερού Ναού (οδός Αγ. Βαρβάρας 54, Ίλιον)....
21 Ιανουαρίου, 2019 - 19:40
Τελευταία ενημέρωση: 21/01/2019 - 19:01

Παρουσίαση βιβλίου και ομιλία για τα ψυχοσωματικά νοσήματα στην Αγ. Βαρβάρα Ιλίου

Διαδώστε:
Παρουσίαση βιβλίου και ομιλία για τα ψυχοσωματικά νοσήματα στην Αγ. Βαρβάρα Ιλίου

Η ενορία της Αγίας Βαρβάρας Ιλίου και οι εκδόσεις ΕΛΛΗΝΟΕΚΔΟΤΙΚΗ έχουν τη χαρά να σας προσκαλέσουν στην παρουσίαση του καινούργιου βιβλίου της εκπαιδευτικού και συγγραφέως Σοφίας Κατάρα-Ξυλογιαννοπούλου.

Η παρουσίαση θα γίνει την Κυριακή 27 Ιανουαρίου 2019 και ώρα 19:00, στο Πνευματικό κέντρο, το οποίο βρίσκεται στο υπόγειο του Ιερού Ναού (οδός Αγ. Βαρβάρας 54, Ίλιον).

Το βιβλίο της κας Κατάρα-Ξυλογιαννοπούλου είναι ένα μυθιστόρημα/ψυχογραφία ενός νέου και σύγχρονου ανθρώπου, ο οποίος μοιάζει τόσο πολύ σε όλους μας. Η οπτική γωνία της συγγραφέως είναι επίκαιρη και είναι εμφανής η ορθόδοξη ζωή που εκφράζεται μέσα από τις σελίδες του έργου, το οποίο σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να χαρακτηριστεί «θρησκευτικό» όμως εκφράζει τη γνησιότητα της ζωής.

Ομιλητές: Πρωτοπρεσβύτερος Γεώργιος Βασιλείου, εφημέριος του Ι.Ν. Αγ. Βαρβάρας Ιλίου
Παναγιώτης Σκιαδάς, ιατρός, διευθυντής χειρουργός στο νοσοκομείο Metropolitan
Σοφία Κατάρα-Ξυλογιαννοπούλου, εκπαιδευτικός-συγγραφέας
Ο κος Παναγιώτης Σκιαδάς θα αναπτύξει, με αφορμή τον ήρωα του βιβλίου, το θέμα των ψυχοσωματικών νοσημάτων, τα οποία αποτελούν τη μάστιγα της εποχής μας. Η είσοδος είναι ελεύθερη.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων