18/01/2019 18/01/2019 Στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό των Αγίων Αντωνίου και Ανδρέου Αυλώνα ιερούργησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ιλίου κ. Αθηναγόρας, κατά την εορτή του Αγίου Αντωνίου του Μεγάλου. Στη Θεία Λειτουργία τελέστηκε κατά την τοπική παράδοση το μνημόσυνο των μελών της οικογένειας Ζυγομαλά, η οποία έχει προσφέρει πολλά στην τοπική κοινωνία του Αυλώνα. Τη λιτάνευση της ιεράς εικόνος του Αγίου...
18 Ιανουαρίου, 2019 - 19:01
Τελευταία ενημέρωση: 18/01/2019 - 18:57

Στον Αυλώνα ιερούργησε ο Μητρ. Ιλίου κ. Αθηναγόρας

Διαδώστε:
Στον Αυλώνα ιερούργησε ο Μητρ. Ιλίου κ. Αθηναγόρας

Στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό των Αγίων Αντωνίου και Ανδρέου Αυλώνα ιερούργησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ιλίου κ. Αθηναγόρας, κατά την εορτή του Αγίου Αντωνίου του Μεγάλου.

Στη Θεία Λειτουργία τελέστηκε κατά την τοπική παράδοση το μνημόσυνο των μελών της οικογένειας Ζυγομαλά, η οποία έχει προσφέρει πολλά στην τοπική κοινωνία του Αυλώνα. Τη λιτάνευση της ιεράς εικόνος του Αγίου ανέλαβαν άντρες του Κέντρου Εκπαίδευσης Τεθωρακισμένων Αυλώνα (ΚΕΤΘ), ενώ παρέστη ο διοικητής του Κέντρου.

Στη συνέχεια, τελέστηκαν τα εγκαίνια του νέου ενοριακού πνευματικού κέντρου, που κατασκευάστηκε με δωρεά του γνωστού εφοπλιστή Αθανασίου Μαρτίνου, ο οποίος έχει επιτελέσει δεκάδες ευαγή έργα στην Εκκλησία της Ελλάδος και αλλού.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων