07/07/2020 07/07/2020 Στον Ι.Ν. Κωνσταντίνου και Ελένης Άνω Λιοσίων τέλεσε τη Θεία Λειτουργία ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ιλίου κ. Αθηναγόρας την Κυριακή 5 Ιουλίου 2020. Στην ομιλία του ο Μητροπολίτης Ιλίου σημείωσε με αφορμή την περικοπή του Ευαγγελίου της ημέρας, όπου ο Εκατόνταρχος ζητά από τον Χριστό τη θεραπεία του υπηρέτη του, ότι ο Χριστός μας δίνει ένα...
07 Ιουλίου, 2020 - 17:45
Τελευταία ενημέρωση: 07/07/2020 - 17:16

Η καθαρή καρδιά αναγνωρίζει τη δύναμη του Θεού

Διαδώστε:
Η καθαρή καρδιά αναγνωρίζει τη δύναμη του Θεού

Στον Ι.Ν. Κωνσταντίνου και Ελένης Άνω Λιοσίων τέλεσε τη Θεία Λειτουργία ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ιλίου κ. Αθηναγόρας την Κυριακή 5 Ιουλίου 2020.

Στην ομιλία του ο Μητροπολίτης Ιλίου σημείωσε με αφορμή την περικοπή του Ευαγγελίου της ημέρας, όπου ο Εκατόνταρχος ζητά από τον Χριστό τη θεραπεία του υπηρέτη του, ότι ο Χριστός μας δίνει ένα ξεκάθαρο μήνυμα: εκείνος που έχει την καρδιά του καθαρή και μπορεί να δει με καθαρά μάτια γύρω του και να αναγνωρίσει από που προέρχεται η δύναμη του Θεού, μπορεί να λάβει τη Χάρη και το έλεός Του. Τα αιτήματά μας προς το Θεό θα βρίσκουν λύση όταν ταπεινούμεθα όπως ο Εκατόνταρχος, ο οποίος δεν πήγε στον Χριστό ως ισχυρός που ήταν, αλλά ως ταπεινός.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων