22/05/2020 22/05/2020 Με ιδιαίτερη μνεία ότι η πανήγυρις των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης είναι η πρώτη πανήγυρις μετά τη δοκιμασία της περιόδου που οι Εκκλησίες ήταν κλειστές ξεκίνησε η ομιλία του Σεβασμιωτάτου  Μητροποπολίτου Ιλίου κ. Αθηναγόρος στην πανήγυρη του ναού των Αγίων στις Κάτω Αχαρνές. Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ιλίου, Αχαρνών και Πετρουπόλεως κ. Αθηναγόρας ευχήθηκε ο Άγιος...
22 Μαΐου, 2020 - 17:00
Τελευταία ενημέρωση: 22/05/2020 - 16:39

Η πρώτη πανήγυρις μετά τη δοκιμασία της περιόδου

Διαδώστε:
Η πρώτη πανήγυρις μετά τη δοκιμασία της περιόδου

Με ιδιαίτερη μνεία ότι η πανήγυρις των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης είναι η πρώτη πανήγυρις μετά τη δοκιμασία της περιόδου που οι Εκκλησίες ήταν κλειστές ξεκίνησε η ομιλία του Σεβασμιωτάτου  Μητροποπολίτου Ιλίου κ. Αθηναγόρος στην πανήγυρη του ναού των Αγίων στις Κάτω Αχαρνές.

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ιλίου, Αχαρνών και Πετρουπόλεως κ. Αθηναγόρας ευχήθηκε ο Άγιος Κωνσταντίνος, ο οποίος έλαβε την κλήση «ουκ εξ ανθρώπων», να είναι οδηγός στην καθημερινότητά μας, ώστε να βρούμε την αλήθεια που μας δόθηκε κατά τη βάπτισή μας, και όπως μοιραζόμαστε με αυτόν την κλήση από τον Θεό, έτσι να βρούμε και τη γνώση και την αλήθεια της Εκκλησίας και του Ευαγγελίου του Χριστού.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων