13/09/2022 13/09/2022 Ο Ιερός Ναός Αγίου Γεωργίου στο Καματερό υποδέχθηκε τεμάχιο Τιμίου Ξύλου προερχόμενο από το Πατριαρχείο Ιεροσολύμων το οποίο θα τίθενται προς προσκύνηση μέχρι την Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου. Η υποδοχή έγινε την Κυριακή 11 Σεπτεμβρίου από τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Ιλίου κ. Αθηναγόρα και όλο το ευσεβές πλήρωμα της Μητροπόλεως. Το τεμάχιο του Τιμίου Ξύλου κόμισε ο...
13 Σεπτεμβρίου, 2022 - 9:40

Το Καματερό υποδέχθηκε τεμάχιο Τιμίου Ξύλου από τα Ιεροσόλυμα

Διαδώστε:
Το Καματερό υποδέχθηκε τεμάχιο Τιμίου Ξύλου από τα Ιεροσόλυμα

Ο Ιερός Ναός Αγίου Γεωργίου στο Καματερό υποδέχθηκε τεμάχιο Τιμίου Ξύλου προερχόμενο από το Πατριαρχείο Ιεροσολύμων το οποίο θα τίθενται προς προσκύνηση μέχρι την Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου.

Η υποδοχή έγινε την Κυριακή 11 Σεπτεμβρίου από τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Ιλίου κ. Αθηναγόρα και όλο το ευσεβές πλήρωμα της Μητροπόλεως. Το τεμάχιο του Τιμίου Ξύλου κόμισε ο Σεβασμιώτατος Αρχιεπίσκοπος Πέλλης κ. Φιλούμενος, μαζί με τον Έξαρχο του Παναγίου Τάφου στην Αθήνα Αρχιμανδρίτη Ραφαήλ Γρίβα.

Με αφορμή την έλευση του Τιμίου Σταυρού από το Πατριαρχείο Ιεροσολύμων, η εν λόγω ενορία θα πανηγυρίσει την εορτή της Παγκοσμίου Υψώσεως.

Πρόγραμμα Εορτής Υψώσεως Τιμίου Σταυρού 2022

Τρίτη 13 Σεπτεμβρίου 2022

7.00μ.μ. Μέγας Πανηγυρικός – Αρχιερατικός Εσπερινός χοροστατούντος του Σεβ. Αρχιεπισκόπου Κ.κ ΦΙΛΟΥΜΕΝΟΥ

7.30μ.μ. Λιτάνευση Τιμίου Σταυρού με την συνοδεία της φιλαρμονικής του Δήμου μας.

Τετάρτη 14 Σεπτεμβρίου 2022

7.00 π.μ. Όρθρος – Αρχιερατική θεία λειτουργία χοροστατούντος του Σεβ. Αρχιεπισκοπου Πέλλης Κ.κΦΙΛΟΥΜΕΝΟΥ. Τελετής της Υψώσεως Τιμίου Σταυρού.

12.00 π.μ. Παράκληση του Τιμίου Σταυρού.

7.00 μ.μ. Μικρό Απόδειπνο & Χαιρετισμοί του Τιμίου Σταυρού.

Μέχρι την αναχώρηση του ιερού κειμηλίου, θα πραγματοποιούνται καθημερινά ιερές ακολουθίες.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων