27/10/2020 27/10/2020 Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ιλίου κ. Αθηναγόρας προέβη στην χειροτονία εις διάκονον, το Σάββατο 24/10, και στην χειροτονία εις πρεσβύτερο, την Κυριακή 25/10, του π. Δημητρίου Τζώρτζη, στην Ι.Μ. Γενεσίου της Θεοτόκου Ντάρδιζας. Ο π. Δημήτριος χειροτονήθηκε με την συμμαρτυρία του πνευματικού του πατρός Σπυρίδωνος Ράπτη, ο οποίος συνδέεται πνευματικά με τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Ιλίου από...
27 Οκτωβρίου, 2020 - 17:45
Τελευταία ενημέρωση: 27/10/2020 - 21:55

Χειροτονία του π. Δημητρίου Τζώρτζη (ΦΩΤΟ)

Διαδώστε:
Χειροτονία του π. Δημητρίου Τζώρτζη (ΦΩΤΟ)

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ιλίου κ. Αθηναγόρας προέβη στην χειροτονία εις διάκονον, το Σάββατο 24/10, και στην χειροτονία εις πρεσβύτερο, την Κυριακή 25/10, του π. Δημητρίου Τζώρτζη, στην Ι.Μ. Γενεσίου της Θεοτόκου Ντάρδιζας.

Ο π. Δημήτριος χειροτονήθηκε με την συμμαρτυρία του πνευματικού του πατρός Σπυρίδωνος Ράπτη, ο οποίος συνδέεται πνευματικά με τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Ιλίου από τον καιρό που συνυπηρέτησαν στον Ιδιαίτερο Γραφείο του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου Αθηνών, κ. Ιερωνύμου.

Ο νέος πρεσβύτερος, μεταξύ των άλλων ποιμαντικών καθηκόντων του, θα εξυπηρετήσει τις λατρευτικές ανάγκες των Ιδιωτικών Εκπαιδευτηρίων του Ιερού Ναού Μεταμορφώσεως του Σωτήρος Βριλησσίων, εγκαταστάσεις των οποίων βρίσκονται εντός της Μητροπολιτικής Περιφέρειας Ιλίου, Αχαρνών και Πετρουπόλεως.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων