10/04/2024 01/06/2024 Εθιμοτυπική επίσκεψη πραγματοποίησαν την Παρασκευή 5 Απριλίου 2024 στο Μητροπολιτικό Μέγαρο ο Πρόεδρος της Ριζαρείου Εκκλησιαστικής Σχολής κ. Γεώργιος Ματσόπουλος καθηγητής Ε.Μ.Π. και ο Γραμματέας κ. Σταμάτιος Μωραΐτης όπου συναντήθηκαν με τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Ιωαννίνων κ. Μάξιμο, τον οποίο ενημέρωσαν για θέματα του ιδρύματος και την ίδρυση ΙΕΚ Χειροτεχνίας και Υφαντικής στο Μονοδέντρι Ζαγορίου και...
10 Απριλίου, 2024 - 14:14
Τελευταία ενημέρωση: 01/06/2024 - 3:35

Επίσκεψη του Προέδρου και του Γραμματέα της Ριζαρείου Εκκλησιαστικής Σχολής στη Μητρόπολη Ιωαννίνων

Διαδώστε:
Επίσκεψη του Προέδρου και του Γραμματέα της Ριζαρείου Εκκλησιαστικής Σχολής στη Μητρόπολη Ιωαννίνων

Εθιμοτυπική επίσκεψη πραγματοποίησαν την Παρασκευή 5 Απριλίου 2024 στο Μητροπολιτικό Μέγαρο ο Πρόεδρος της Ριζαρείου Εκκλησιαστικής Σχολής κ. Γεώργιος Ματσόπουλος καθηγητής Ε.Μ.Π. και ο Γραμματέας κ. Σταμάτιος Μωραΐτης όπου συναντήθηκαν με τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Ιωαννίνων κ. Μάξιμο, τον οποίο ενημέρωσαν για θέματα του ιδρύματος και την ίδρυση ΙΕΚ Χειροτεχνίας και Υφαντικής στο Μονοδέντρι Ζαγορίου και συζήτησαν και για θέματα κοινού ενδιαφέροντος.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων