22/09/2023 22/09/2023 Στo πλαίσιo της Παγκόσμιας Ημέρας Alzheimer, στις 21 Στεπτεμβρίου, η διεπιστημονική ομάδα της 4ης και της 12ης ΤΟΜΥ Κατερίνης διοργάνωσε εκδήλωση στις εγκαταστάσεις της Μονάδας Φροντίδας Ηλικιωμένων της Ιεράς Μητροπόλεως Κίτρους Κατερίνης και Πλαταμώνος, στο Εκκλησιαστικό Γηροκομείο, με στόχο την ενημέρωση και την διενέργεια τεστ μέτρησης της γνωστικής λειτουργίας στις φιλοξενούμενες της Μονάδας. Με δεδομένο...
22 Σεπτεμβρίου, 2023 - 9:42
Τελευταία ενημέρωση: 22/09/2023 - 9:47

Δράσεις πρόληψης στο Εκκλησιαστικό Γηροκομείο Κατερίνης

Διαδώστε:
Δράσεις πρόληψης στο Εκκλησιαστικό Γηροκομείο Κατερίνης

Στo πλαίσιo της Παγκόσμιας Ημέρας Alzheimer, στις 21 Στεπτεμβρίου, η διεπιστημονική ομάδα της 4ης και της 12ης ΤΟΜΥ Κατερίνης διοργάνωσε εκδήλωση στις εγκαταστάσεις της Μονάδας Φροντίδας Ηλικιωμένων της Ιεράς Μητροπόλεως Κίτρους Κατερίνης και Πλαταμώνος, στο Εκκλησιαστικό Γηροκομείο, με στόχο την ενημέρωση και την διενέργεια τεστ μέτρησης της γνωστικής λειτουργίας στις φιλοξενούμενες της Μονάδας.

Με δεδομένο ότι ο επιπολασμός της νόσου εμφανίζει στις μέρες μας εκθετική αύξηση, έχει ιδιαίτερη σημασία η ΠΡΟΛΗΨΗ.

“Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε την Ομάδα επαγγελματιών Υγείας που μας επισκέφθηκαν:

ΠΕ Ιατρών: Κίτσου Παρασκευή

ΠΕ Νοσηλευτών: Περδίκης Γεώργιος

ΠΕ Κοιν. Λειτουργών: Κουτσογεωργοπούλου Ευαγγελία

ΠΕ Κοιν.Λειτουργών:Κώστα Χριστίνα

ΤΕ Επισκεπτριών Υγείας: Οικονόμου Μαρία

ΤΕ Επισκεπτριών Υγείας: Βαγενά Κυριακή

Η Διοίκηση και το προσωπικό του Ιδρύματος ανταποκρίθηκε θερμά στο αίτημα για την εκδήλωση στους χώρους και ανανεώσαμε την συνεργασία μας”, αναφέρει η ανακοίνωση της Ιεράς Μητροπόλεως Κίτρους.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων