05/06/2022 05/06/2022 Για μία ακόμη φορά η Ιερά Μεγίστη Μονή Βατοπαιδίου Αγίου Όρους στέκεται αρωγός και συμπαραστάτης στο πολυσχιδές κοινωνικό και πνευματικό έργο της Ιεράς Μητροπόλεως Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος. Αυτή τη φορά απέστειλε μεγάλη ποσότητα τροφίμων που θα ενισχύσουν τη λειτουργία των Καθημερινών Συσσιτίων «Άρτος ο Επιούσιος», του Κοινωνικού Παντοπωλείου «Ο Τροφοδότης», του Εκκλησιαστικού Γηροκομείου και...
05 Ιουνίου, 2022 - 11:12
Τελευταία ενημέρωση: 05/06/2022 - 11:19

Η Ιερά Μονή Βατοπαιδίου αρωγός στο έργο της Ιεράς Μητροπόλεως Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος

Διαδώστε:
Η Ιερά Μονή Βατοπαιδίου αρωγός στο έργο της Ιεράς Μητροπόλεως Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος

Για μία ακόμη φορά η Ιερά Μεγίστη Μονή Βατοπαιδίου Αγίου Όρους στέκεται αρωγός και συμπαραστάτης στο πολυσχιδές κοινωνικό και πνευματικό έργο της Ιεράς Μητροπόλεως Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος.

Αυτή τη φορά απέστειλε μεγάλη ποσότητα τροφίμων που θα ενισχύσουν τη λειτουργία των Καθημερινών Συσσιτίων «Άρτος ο Επιούσιος», του Κοινωνικού Παντοπωλείου «Ο Τροφοδότης», του Εκκλησιαστικού Γηροκομείου και της δράσης «Κατασκήνωση στην πόλη» όπου θα φιλοξενηθούν το φετινό καλοκαίρι εκατοντάδες παιδιά από τις Κατηχητικές Συνάξεις της Τοπικής Εκκλησίας.

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος κ. Γεώργιος ευχαριστεί ολοθύμως τον Ηγούμενο της Ιεράς Μονής Γέροντα Εφραίμ για τη διαρκή του συνδρομή και ουσιαστική στήριξη στο έργο της Ιεράς Μητροπόλεως.

Οι συγκεκριμένες πρωτοβουλίες της Ιεράς Μεγίστης Μονής Βατοπαιδίου αυξάνουν τον δυναμισμό των δραστηριοτήτων της Ιεράς Μητρόπολης κι ευκολύνουν ασφαλώς το κοινωνικό και φιλανθρωπικό έργο της Εκκλησίας.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων