09/10/2022 09/10/2022 Στην Κατερίνη βρέθηκε ο Μητροπολίτης Νέας Ζηλανδίας κ. Μύρων προκειμένου να μιλήσει για το ιεραποστολικό έργο που επιτελείται στη Μητρόπολη του.  Το Σάββατο 8 Οκτωβρίου το απόγευμα πραγματοποιήθηκε στην Κατερίνη Ιεραποστολική Εκδήλωση με τίτλο «Hello Orthodoxy! Άγνωστες πτυχές Ορθόδοξης Ιεραποστολής στα Νησιά Φίτζι».  Η εκδήλωση φιλοξενήθηκε στην Αίθουσα της ΓΕΧΑ Κατερίνης και άρχισε με...
09 Οκτωβρίου, 2022 - 14:59
Τελευταία ενημέρωση: 09/10/2022 - 15:08

Ιεραποστολική εκδήλωση στην Κατερίνη με ομιλητή τον Μητροπολίτη Νέας Ζηλανδίας

Διαδώστε:
Ιεραποστολική εκδήλωση στην Κατερίνη με ομιλητή τον Μητροπολίτη Νέας Ζηλανδίας

Στην Κατερίνη βρέθηκε ο Μητροπολίτης Νέας Ζηλανδίας κ. Μύρων προκειμένου να μιλήσει για το ιεραποστολικό έργο που επιτελείται στη Μητρόπολη του. 

Το Σάββατο 8 Οκτωβρίου το απόγευμα πραγματοποιήθηκε στην Κατερίνη Ιεραποστολική Εκδήλωση με τίτλο «Hello Orthodoxy! Άγνωστες πτυχές Ορθόδοξης Ιεραποστολής στα Νησιά Φίτζι».

Η εκδήλωση φιλοξενήθηκε στην Αίθουσα της ΓΕΧΑ Κατερίνης και άρχισε με την προβολή του ντοκιμαντέρ Hello Orthodoxy!, παραγωγή της Ιεράς Μητροπόλεως Νέας Ζηλανδίας.

Στη συνέχεια, τον λόγο έλαβε τον λόγο ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Νέας Ζηλανδίας κ. Μύρων, ενώ σύντομες παρεμβάσεις έκαναν ο Ιερομόναχος Μελέτιος Πάντιτς (Σερβία) και η Αγιογράφος Μαρία Πάγκου (Ρουμανία) οι οποίοι είναι συνεργάτες της Ιεράς Μητροπόλεως Νέας Ζηλανδίας.

Στην εκδήλωση προσκλήθηκαν στελέχη του Γραφείου Νεότητας, καθώς και μέλη των Νεανικών Συνάξεων, που λειτουργούν σε Ενορίες και Πνευματικά Κέντρα της Κατερίνης.

Μετά την ομιλία και τις παρεμβάσεις των προσκεκλημένων, ακολούθησε εποικοδομητικός διάλογος.

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος κ. Γεώργιος ευχαρίστησε τον Σεβασμιώτατο κ. Μύρωνα και τους συνοδούς του, εκφράζοντας την ευχή τα μηνύματα που ακούστηκαν κατά την Ιεραποστολική αυτή Εκδήλωση να αγγίξουν τις καρδιές όλων όσοι συμμετείχαν σε αυτή.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων