10/08/2022 10/08/2022 Την Παρασκευή 12 Αυγούστου το βράδυ θα πραγματοποιηθεί στην Παραλία Κατερίνης η λιτανεία του Επιταφίου της Παναγίας και της Ιεράς Εικόνας Παναγίας Τριχερούσας. Συγκεκριμένα, θα τελεστούν οι παρακάτω Ιερές Ακολουθίες: 8.00 μ.μ. Παράκληση της Υπεραγίας Θεοτόκου 9.00 μ.μ. Εγκώμια της Κοιμήσεως της Θεοτόκου – Λιτανεία 10.00 μ.μ. Επιστροφή στον Ιερό Ναό – Πέρας Ιερών Ακολουθιών...
10 Αυγούστου, 2022 - 11:36
Τελευταία ενημέρωση: 10/08/2022 - 11:50

Λιτανεία στην Παραλία της Κατερίνης

Διαδώστε:
Λιτανεία στην Παραλία της Κατερίνης

Την Παρασκευή 12 Αυγούστου το βράδυ θα πραγματοποιηθεί στην Παραλία Κατερίνης η λιτανεία του Επιταφίου της Παναγίας και της Ιεράς Εικόνας Παναγίας Τριχερούσας.

Συγκεκριμένα, θα τελεστούν οι παρακάτω Ιερές Ακολουθίες:

8.00 μ.μ. Παράκληση της Υπεραγίας Θεοτόκου

9.00 μ.μ. Εγκώμια της Κοιμήσεως της Θεοτόκου – Λιτανεία

10.00 μ.μ. Επιστροφή στον Ιερό Ναό – Πέρας Ιερών Ακολουθιών

Στις παραπάνω Ιερές Ακολουθίες θα συμμετάσχουν Κληρικοί των Ενοριών της Κατερίνης και της ευρύτερης περιοχής, οι Τοπικές Αρχές και οι πιστοί, προκειμένου να αποδοθεί η πρέπουσα τιμή στην Υπεραγία Θεοτόκο, μάλιστα μέσα στην ιερή αυτή περίοδο του Δεκαπενταύγουστου.

Όπως έχει ήδη προγραμματισθεί, θα συμμετάσχουν μια Εκκλησιαστική Χορωδία Νέων από τη Σερβία και Κλιμάκιο των Χάλκινων της Γουμένισσας, που θα συνοδεύσουν τη Λιτανεία.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων