07/05/2023 07/05/2023 Με την ευλογία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος κ. Γεωργίου, πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 4 Μαΐου 2023 Ιερατική Σύναξη των Κληρικών της Ιεράς Μητροπόλεως. Η Ιερατική Σύναξη φιλοξενήθηκε στον Ιερό Ναό Αγίου Σάββα Κατερίνης. Ομιλητής ήταν ο Αρχιμανδρίτης π. Παύλος Ντούρος, Ιεροκήρυκας της Ιεράς Μητροπόλεως, ο οποίος μίλησε με θέμα: «Αναστάσιμες Εμπειρίες». Στη συνέχεια...
07 Μαΐου, 2023 - 14:16
Τελευταία ενημέρωση: 07/05/2023 - 14:38

Ο Αρχιμανδρίτης π. Παύλος Ντούρος ομιλητής σε Ιερατική Σύναξη στην Κατερίνη

Διαδώστε:
Ο  Αρχιμανδρίτης π. Παύλος Ντούρος ομιλητής σε Ιερατική Σύναξη στην Κατερίνη

Με την ευλογία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος κ. Γεωργίου, πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 4 Μαΐου 2023 Ιερατική Σύναξη των Κληρικών της Ιεράς Μητροπόλεως.

Η Ιερατική Σύναξη φιλοξενήθηκε στον Ιερό Ναό Αγίου Σάββα Κατερίνης.

Ομιλητής ήταν ο Αρχιμανδρίτης π. Παύλος Ντούρος, Ιεροκήρυκας της Ιεράς Μητροπόλεως, ο οποίος μίλησε με θέμα: «Αναστάσιμες Εμπειρίες».

Στη συνέχεια τον λόγο έλαβε ο Πρωτοσύγκελλος της Ιεράς Μητροπόλεως, Αρχιμ. π. Βαρνάβας Λεοντιάδης, ο οποίος διαβίβασε τις ευχές του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη κ. Γεωργίου, ο οποίος απουσίαζε για υπηρεσιακά καθήκοντα και, ως εκ τούτου, δεν παρέστη στην Ιερατική Σύναξη.

Ο Πρωτοσύγκελλος ευχαρίστησε τον ομιλητή και ενημέρωσε τα μέλη της Ιερατικής Συνάξεως για διάφορα λειτουργικά, ποιμαντικά και διοικητικά θέματα.

Επίσης, σε όλους τους Κληρικούς διανεμήθηκε το Γραπτό Κήρυγμα για το τετράμηνο Μάιος – Αύγουστος 2023, το οποίο εφέτος εκπονεί ο Εκπαιδευτικός Μαθηματικός Απόστολος Μυργιώτης, Λαϊκός Ιεροκήρυκας της Ιεράς Μητροπόλεως. Τέλος, δόθηκαν διάφορα ενημερωτικά έντυπα και διοικητικά έγγραφα, που αφορούν την καλή λειτουργία των Ενοριών της Ιεράς Μητροπόλεως.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων