13/04/2021 13/04/2021 Με απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Οδοντιατρικού Συλλόγου Πιερίας εορτάστηκε η μνήμη του Αγίου Ιερομάρτυρος Αντύπα Επισκόπου Περγάμου, ο οποίος είναι ο Προστάτης Άγιος των Ελλήνων οδοντιάτρων. Ο φετινός εορτασμός περιορίστηκε στη συμμετοχή μόνον ορισμένων μελών του Διοικητικού Συμβουλίου, λόγω των περιοριστικών μέτρων, με επικεφαλής τον Πρόεδρο Σταύρο Χριστοφορίδη. Ο εορτασμός έλαβε χώρα στον Ιερό...
13 Απριλίου, 2021 - 10:45
Τελευταία ενημέρωση: 13/04/2021 - 11:01

Οι Οδοντίατροι της Πιερίας τίμησαν τον Προστάτη τους

Διαδώστε:
Οι Οδοντίατροι της Πιερίας τίμησαν τον Προστάτη τους

Με απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Οδοντιατρικού Συλλόγου Πιερίας εορτάστηκε η μνήμη του Αγίου Ιερομάρτυρος Αντύπα Επισκόπου Περγάμου, ο οποίος είναι ο Προστάτης Άγιος των Ελλήνων οδοντιάτρων.

Ο φετινός εορτασμός περιορίστηκε στη συμμετοχή μόνον ορισμένων μελών του Διοικητικού Συμβουλίου, λόγω των περιοριστικών μέτρων, με επικεφαλής τον Πρόεδρο Σταύρο Χριστοφορίδη.
Ο εορτασμός έλαβε χώρα στον Ιερό Ναό Αγίου Αντωνίου Σβορώνου Κατερίνης. Στη Θ. Λειτουργία προεξήρχε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος κ. Γεώργιος. Στο τέλος της Θ. Λειτουργίας τελέστηκε μνημόσυνο των αποβιωσάντων οδοντιάτρων-μελών του Συλλόγου.

Ο Σεβασμιώτατος κ. Γεώργιος με θερμά λόγια εξήρε τη σημασία του εορτασμού, έστω και με ολιγομελή συμμετοχή, ενώ εκ μέρους του Οδοντιατρικού Συλλόγου αντιφώνησε ο Γενικός Γραμματέας κ. Ανδρέας Παγούρας.

Όλοι εξέφρασαν την ικανοποίησή τους για την πρωτοβουλία του εορτασμού και την ευχή να συνεχισθεί ο εορτασμός αυτός στα επόμενα χρόνια με ευρεία συμμετοχή όχι μόνον των οδοντιάτρων της Πιερίας αλλά και ευρύτερα.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων