23/08/2020 23/08/2020 Τον Δήμαρχο Κατερίνης ευχαριστεί η Επιτροπή Ανεγέρσεως του Ιερού Ναού Αγίου Μελετίου επειδή διευθετήθηκαν άμεσα τα πολεοδομικά θέματα για την ανέγερση του Ιερού Ναού. Διαβάστε το Ευχαριστήριο: Η Ερανική Επιτροπή Ανεγέρσεως του Ιερού Ναού Αγίου Μελετίου Κατερίνης εκφράζει θερμές ευχαριστίες προς τον Δήμαρχο Κατερίνης κο Κώστα Κουκοδήμο, τον Αντιδήμαρχο Υπηρεσίας Δόμησης κο Γεώργιο Νταντάμη και τις...
23 Αυγούστου, 2020 - 21:44
Τελευταία ενημέρωση: 23/08/2020 - 21:04

Προς ανέγερση ο Ιερός Ναός Αγίου Μελετίου Κατερίνης

Διαδώστε:
Προς ανέγερση ο Ιερός Ναός Αγίου Μελετίου Κατερίνης

Τον Δήμαρχο Κατερίνης ευχαριστεί η Επιτροπή Ανεγέρσεως του Ιερού Ναού Αγίου Μελετίου επειδή διευθετήθηκαν άμεσα τα πολεοδομικά θέματα για την ανέγερση του Ιερού Ναού.

Διαβάστε το Ευχαριστήριο:

Η Ερανική Επιτροπή Ανεγέρσεως του Ιερού Ναού Αγίου Μελετίου Κατερίνης εκφράζει θερμές ευχαριστίες προς τον Δήμαρχο Κατερίνης κο Κώστα Κουκοδήμο, τον Αντιδήμαρχο Υπηρεσίας Δόμησης κο Γεώργιο Νταντάμη και τις Διοικητικές Υπηρεσίες του Δήμου Κατερίνης για την άμεση διευθέτηση και υποστήριξη πολεοδομικών θεμάτων που σχετίζονται με την ανέγερση του νέου Ιερού Ναού, στην περιοχή των Εργατικών Κατοικιών του Καπνικού Σταθμού Κατερίνης.

Ευχόμαστε ο Πανάγαθος Θεός, με τις πρεσβείες του τοπικού μας Αγίου Ιερομάρτυρος Μελετίου Επισκόπου Κίτρους να χαρίζει σε όλους υγεία, δύναμη και πρόοδο στο ευθυνοφόρο έργο τους.
Για την Ερανική Επιτροπή Ανεγέρσεως

Ο Πρόεδρος

Πρωτοπρεσβύτερος ΜΙΧΑΗΛ ΜΠΑΤΣΑΡΑΣ

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων